Tessa Broekhuizen
Tessa Broekhuizen

Hangers

Ben jij al lange tijd op zoek naar een leuke ketting maar kun je maar niet slagen? Misschien is een ketting met een hanger wel iets voor jou! Lees nu snel deze blog 

Het leuke is dat kettingen de eerste sieraden waren die door mensen gedragen werden. Het staat voor een religieus symbool en werd ook gebruikt bij bijvoorbeeld ceremonies. Later stonden kettingen ook bekend als statussymbool, denk hierbij aan kettingen van goud of kettingen met bijzondere stenen. Tegenwoordig wordt het vaak gegeven als mooie herinnering aan bepaalde momenten zoals het behalen van een zwemdiploma of bij het slagen. Het kettinkje blijft tijdloos en daarom zijn hangers zo populair en gemakkelijk te verwisselen. Hieronder lichten we een aantal verschillende hangers met thema’s uit. Voor wat voor een hanger zou jij gaan?

Herinneringen

Tegenwoordig zie je veel hangers terug die gelinkt zijn aan een mooie herinnering. Een herinnering kun je in verschillende vormen laten terugkomen. Lucardi heeft hier een breed assortiment in. Om een mooie herinnering te laten terugkomen in een sieraad kun je bijvoorbeeld kiezen voor een medaillon hanger met een mooie foto of in de vorm van een ashanger.

Persoonlijk

Een andere tijdloze hanger blijft een hanger met een persoonlijk tintje. Natuurlijk zijn een medaillon of een ashanger ook erg persoonlijk, maar je kunt er een nóg persoonlijkere touch aan geven door bijvoorbeeld een mooie gravure. Graveren bij Lucardi kun je laten doen in verschillende lettertypes, voor een hele leuke prijs. Je kunt jouw sieraad of horloge al voor €7,99 laten graveren! Je betaalt per gravure ongeacht het aantal tekens. Een andere vorm van graveren is een vingerafdruk hanger. Dit zie je bijvoorbeeld vaak terug bij moeders met pasgeboren kindjes om deze speciale leeftijd vast te leggen.

Trends

Een van de meest voorkomende hangertrends op dit moment zijn de letterhangers en de naamhangers. Het leuke aan deze hangers is dat je meerdere letterhangers perfect met elkaar kunt combineren. Hierdoor krijg je een speels effect. Ook de naamkettingen zijn hier leuk voor te gebruiken.

Fantasiehangers

Naast de hangers met een betekenis of een herinnering zijn er natuurlijk heel veel hangers in verschillende vormen en maten. Ga je voor een stoere, klassieke of een speelse stijl? Met enige regelmaat worden er nieuwe hangers aan ons assortiment toegevoegd.

Lucardi verkoopt al jaren mooie hangers, in verschillende vormen en materialen. Zo vind je onder andere gouden, zilveren en diamanten hangers. Allemaal ook lekker budgetproof. Genoeg keuze om regelmatig je stijl aan te passen.