Theona Trasmanas

Trend alert: schelpen sieraden

Toch wel de grootste trend deze zomer: shell jewellery! De schattige schelpensieraden spot je deze zonnige dagen bij elke fashionista. Of dat nou in combinatie is met een vrolijke bikini of een zwierig jurkje, deze trend is ontzettend populair.

Ging jij vroeger ook naar het strand om schelpjes te verzamelen om deze vervolgens aan elkaar te rijgen zodat je een ketting kreeg? Misschien heb je ze nog wel thuis rondslingeren en kun je ze nu dragen, want sieraden met schelpen zijn hot! Kettingen, armbanden, ringen, enkelbandjes.. Elk sieraad kun je tegenwoordig met schelpen vinden. Hoe draag je deze trend nou precies?

Als je denkt aan schelpjes denk je automatisch aan het strand. Combineer je lievelingsbikini met meerdere kettingen voor een casual beach look. Kies jij voor een choker vol schelpjes of houd jij meer van een subtiel kettinkje met een of twee schelpen er aan? It’s up to you. Ook leuk voor naar het strand zijn enkelbandjes. Dit maakt je outfit gegarandeerd summer proof als je het aan ons vraagt. Zo trek je nog meer de aandacht naar jouw bruine benen.

Schelpen sieraden hoef je niet alleen naar het strand te dragen. Het staat bij elke zomerse look leuk. Vul jouw wristparty aan met leuke schelpen armbandjes, hoe meer armbanden hoe speelser. Tijdens het zomerseizoen is het extra fijn om je haar af en toe op te steken. Op deze manier kan je dat ene topje of jurkje met een open rug nog meer laten zien. Bij een opgestoken kapsel horen natuurlijk een paar gezellige oorbellen. Wat heeft jouw voorkeur, oorknoppen met schelpen of hangers? Het is maar net de look waarvoor je wilt gaan.

Ben jij ook een grote fan van deze trend? Bekijk dan snel onze collectie met schelpen sieraden!