infinity
infinity
Eline Erdtsieck

Trend: Infinity armband

Laat je inspireren door de mooiste infinity armbanden bij Lucardi. De infinity armband is erg populair, en perfect voor een cadeautje! En er zijn meerdere opties, zoals een mooie inifinty armband in het zilver, een infinity armband met naam, of zelfs een moeder-dochter armband met infinity. Check de sieraden hieronder!

Infinity armband kopen

Als je een een infinity armband wilt kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee kan houden. Zo zijn er verschillende stijlen voor het infinity teken om een sieraad. Sommige zijn erg uitbundig en groot, met eventuele kristallen, letters of namen erop. Maar misschien hou jij wel meer van een klein symbool, of juist eentje waar de schakels op een subtiele wijze de betekenis van "oneindigheid" laten zien. Ga je een armband met infinity teken aan iemand cadeau doen? Kijk dan naar wat voor type sieraden deze persoon normaal draagt. Zo dragen veel mensen voornamelijk zilver of juist goud. Daar kan je dus al een heel eind mee komen! 

 infinity armband
 infinity armband

Hoe draag je een infinity armband?

Een infinity armband is natuurlijk sierlijk en trendy, maar hoe draag je deze sieraden? Goed nieuws, het hoeft niet ingewikkeld te zijn! Combineer gemakkelijk met een ander, rustig armbandje in het zelfde materiaal óf dezelfde kleur. Let hierbij op dat je bij gouden, goldplated of 9 karaat sieraden altijd let op de warmte van de kleur. Bij een infinity armband van zilver is dit makkelijker. Naast een reguliere infinity armband, kan je ook kiezen voor een naamarmband. Hoe leuk? Je kan hierbij denken aan aan gravure of een echte infinity armband met naam. Bekijk hieronder manieren om jouw infinity armbanden te dragen en combineren!

Shop ook jouw infinity ketting, infinity ring en infinity oorbellen bij Lucardi

Wist je dat er naast de infinity armband, er ook heel veel andere infinity sieraden bij Lucardi te koop zijn? Zo shop je bijvoorbeeld een mooie inifinty ketting waarbij je kan combineren met oorbellen, een ring of armband. Sommige sieraden zijn ook te koop als leuke set, bijvoorbeeld om als cadeautje te geven! Ideaal, het is dan zelfs al helemaal ingepakt.