Black Friday aanbiedingen

Black Friday Aanbiedingen

Black Friday is dé drukste vrijdag van het jaar. Dit fenomeen bestaat al heel wat jaren en is overgewaaid vanuit Philadelphia, Amerika. Het is de dag na Thanksgiving en is de dag waarop de eerste kerstinkopen gedaan worden. Je hebt vast ooit een filmpje gezien met de ellenlange wachtrijen en de enorme drukte en chaos zodra de winkels geopend zijn. Veel winkels geven namelijk grote kortingen weg op het assortiment en er zijn speciale aanbiedingen die alleen gelden op Black Friday. Heb jij al heel lang iets op je wishlist staan? Now is the time to buy it! Deze dag wil je niet missen!

Exclusieve deals

Lucardi heeft de meest exclusieve deals uitgekozen voor de Black Friday Week. Grijp nu je kans om een Regal horlogeset, goldplated letter sieraden of een diamanten ring te scoren! Of was je juist op zoek naar een zilveren ketting, een armband met Swarovski Crystals of mooi paar oorbellen? Wees er snel bij want deze speciale kortingen zijn alleen van maandag 18 november t/m maandag 2 december geldig. Buy now or cry later because you don’t want to miss this!

Black Friday Aanbiedingen bestellen bij Lucardi

Is er een specifieke aanbieding waar jouw oog op is gevallen? Laat deze dan niet aan je voorbij gaan! Alleen tijdens de Black Friday periode shop je deze artikelen voor deze mooie prijzen. Heb je toch je twijfels over je aankoop? Ruilen en retourneren is helemaal gratis en je kunt terecht in al onze filialen.

Lees meer

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..