2+1 gratis op alle zilveren & stalen sieraden*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Sieraden met een persoonlijk tintje zijn al een tijdje super populair. Zo hebben we al even een collectie met birthstones, waarbij de sieraden een gekleurde steen hebben en elke steen gekoppeld is aan een maand.

Birth flowers oorbellen

De nieuwste soort sieraden met een persoonlijk tintje: birth flowers!

Na het grote succes van deze birthstone sieraden hebben we nu nog een collectie toegevoegd met het zelfde idee, namelijk birth flowers! Deze collectie bestaat uit oorbellen en kettingen in het zilver en goldplated. De sieraden hebben een hanger in de vorm van de bloem die bij jouw geboorte maand past! Ben je benieuwd geworden welke bloem hoort bij jouw geboortemaand? Hier zetten we ze allemaal op een rijtje!

Geboortebloem januari: voor januari is de bijpassende bloem de tuinanjer (carnation). Deze staat symbool voor bewondering en liefde.

Geboortebloem februari: bij de maand februari hoort de sleutelbloem (primrose) die staat voor bescheidenheid en geloof.

Geboortebloem maart: de gele narcis (daffodil) is de bloem van de maand maart en staat voor een nieuw begin.

Geboortebloem april: het madeliefje (daisy) hoort bij de maand april en de eigenschappen die hierbij horen zijn puurheid en onschuld.

Geboortebloem mei: de lelie (lily) met als kenmerken lieftallig en hoop is de bloem van Mei.

Geboortebloem juni: de maand juni heeft de roos (rose) als symbool met de daarbij behorende kermerken romantiek en blijdschap.

Geboortebloem juli: ben jij in juli geboren? Dan is de water lelie (water lily) jouw geboortebloem. Bij deze bloem horen positiviteit en waardigheid.

Geboortebloem augustus: de gladiool (gladiolus) is de bloem die hoort bij augustus en staat voor karaktersterkte.

Geboortebloem september: Bij september hoort de aster (aster), met de kenmerken liefde en affectie.

Geboortebloem oktober: de maand oktober heeft de goudsbloem (marigold) als symbool en daarbij horen creativiteit en passie.

Geboortebloem november: voor november zijn de chryanten (chrysanthemums) de bijbehorende bloemen. Deze bloem staat voor loyaliteit en eerlijkheid.

Geboortebloem december: de narcis (narcissus) is de bloem die hoort bij december en staat voor hoop en rijkdom.

Birth flowers per maand

Shop de sieraden met geboortebloem of geboortesteen bij Lucardi

Je kan natuurlijk de birth flowers sieraden kiezen die bij jouw geboorte maand horen maar als jij een andere bloem stiekem toch leuker vindt of een bepaalde betekenis heel goed bij jou past, kan je natuurlijk ook voor die bloem kiezen! Vind jij sieraden gekoppeld aan je geboortemaand heel leuk maar zijn bloemen niet echt iets voor jou? Bekijk dan ook de birthstones collectie. Ben je net als wij helemaal fan bent van beide collecties? Dan kan je deze natuurlijk ook leuk met elkaar combineren!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..