Shop alle zilveren sieraden met de actie 2+1 gratis. Shop nu!

Kerst, hét moment van gezelligheid en er voor elkaar zijn. Dit jaar maken we het speciaal en mag je elkaar extra laten weten dat je aan elkaar denkt! Hoe je dit doet? Lucardi helpt je met het uitzoeken van het perfecte kerstcadeau!

Inspiratie voor kerstcadeautjes

Want één van de leuke dingen van kerst zijn cadeautjes. Het blijft altijd leuk om cadeautjes te krijgen, maar ook zeker om te geven! Wat is er nu leuker dan het geven van een sieraad of horloge als kerstcadeau? Een sieraad of horloge voelt altijd extra speciaal, want het is niet iets vluchtigs, het is iets wat met liefde gegeven is! Wil je het extra persoonlijk maken? Ga dan voor een gepersonaliseerd sieraad of laat een sieraad graveren.

cadeautjes kerst tips lucardi cadeautje ring lucardi kerst

Een kerstcadeau kiezen: hoe doe je dat?

Maar hoe kies je het perfecte kerstcadeau? Dat kan best lastig zijn, maar een tip van Lucardi: kijk eens goed naar wat zij of hij al draagt! Is dit zilver, goud of misschien wel rosékleurig? Dit helpt je alvast in je keuze. En als je er dan achter bent, dan hebben wij hét perfecte cadeau voor kerst voor je klaarstaan. Een cadeau voor de echte sieraden liefhebber! Dit jaar verrassen we jou met iets nieuws, namelijk de Lucardi advent kalender! Ga je voor een touch of gold, silver of rose? Dat is dan natuurlijk een stuk makkelijker kiezen met de tip van Lucardi!

adventkalender lucardi juwelier sieraden lucardi adventkalender sieraden 

Voor meer kerstcadeautjes bij Lucardi: bekijk de Christmas Giftshop!

En kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor de kerstdagen? Neem dan een kijkje in onze Christmas Gift Shop. Deze staat vol met de leukste sieraden voor de feestdagen voor hem, haar en voor kids! En kun je nog wel wat extra hulp gebruiken, probeer dan onze Gift Finder. Zo vind je gegarandeerd het perfecte decembercadeau.

Vind je het lastig om te kiezen? Ga dan voor een mooie cadeauset. Zo hoef je niks meer zelf samen te stellen, maar verras je iemand met een complete set die gelijk gedragen kan worden. Hoe leuk is dat?! Zo laat jij iemand tijdens de kerstdagen extra stralen. Ook op onze kerst inspiratie pagina kun je genoeg leuke cadeautjes voor kerst vinden. Zo hebben we een top 10 gemaakt van de leukste kerstcadeaus en kun je inspiratie opdoen voor elk budget!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..