Super Shopping Days! Minimaal 20% korting op alles* Shop nu!

Bij Lucardi vind je een groot assortiment aan kids sieraden. Ringen, armbanden, oorbellen, kettingen: we hebben het allemaal! Nu hadden we al een tijdje een leuke Disney collectie en sinds kort is deze weer uitgebreid met nóg meer leuke sieraden!

Mickey & Minnie

De populairste figuren van Disney zijn natuurlijk Mickey en Minnie Mouse. Zij kunnen daarom ook niet ontbreken in deze collectie. We hebben verschillende sieraden waarop Mickey en Minnie zijn afgebeeld als plaatje op een hangertje maar er zijn ook hangertjes in de vorm van het hoofdje van Mickey of Minnie. Sommige van deze sieraden zijn extra leuk gemaakt doordat ze bezet zijn met sprankelende zirkonia stenen! In de nieuw toegevoegde sieraden zitten ook wat simpelere Mickey en Minnie sieraden die helemaal van effen en glad staal zijn.

Mickey en Minnie sieraden

Wil jij een extra bijzonder cadeau aan iemand doen? In de Disney collectie vind je ook sieraden met een geboortesteen. Geef iemand bijvoorbeeld een setje Minnie Mouse oorbellen met haar geboortesteen cadeau voor een persoonlijke touch.

Frozen

Ken jij iemand die de film Frozen meer dan 10 keer gezien heeft? Dan mogen deze sieraden niet ontbreken in zijn/haar sieradenstash! De zusjes Elsa en Anna vind je op een mooi paar oorknoppen gemaakt van het materiaal zilver. Was Olaf juist jouw favoriet? We hebben zelfs hem afgebeeld op een zilveren armbandje of een mooi paar oorbellen. Pick your fave!

Frozen sieraden

Nieuw in de Lucardi Disney familie: Tinkerbell

Eén van de leukste nieuwe toevoeging aan de Disney collectie zijn de Tinkerbell oorbelletjes! Deze oorbellen worden verkocht in een set waarbij het ene paar oorbellen de vorm van Tinkerbell heeft en het andere paar een schattig sterretje is. Wist jij trouwens dat Tinkerbell eigenlijk de Engelse naam is? In het Nederlands heet ons favoriete Disney elfje Tinkelbel.

Tinkerbell oorbellen

Disney klassiekers

De klassiekers zoals Donald Duck, de kleine zeemeermin en Belle en het beest zijn we zeker niet vergeten. Er zijn kettingen, armbanden en oorbellen in de thema’s van deze Disney karakters zoals een ketting met een schelpje van De kleine zeemeermin of een paar oorbellen met de roos uit Belle en het beest. Kan je geen favoriet uit alle leuke Disney verhalen kiezen? Dan zijn er ook sieraden in een prinsessen thema met een schattig kroontje!

Hebben we al verteld dat alle Disney sieraden in een super mooi cadeaudoosje worden geleverd? Het perfecte cadeautje dus! Bekijk de Disney kettingen, Disney armbanden en Disney oorbellen online en kies jouw favoriet!

Disney sieraden met doosje


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..