Op zoek naar een bijzonder cadeautje? Laat een foto in een sieraad graveren!

Tegenwoordig kun je op heel veel verschillende manieren je foto in originele producten verwerken. Vaak denk je hierbij aan een fotolijstje, een fotoalbum, een mok of een collage. Maar het leuke is dat je jouw herinnering ook altijd bij je kan dragen door een fotogravure op een sieraad. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een mooie kettinghanger. We krijgen regelmatig vragen over onze fotogravures, daarom leggen we hieronder nog een keer uit hoe de gravures precies in z’n werk gaan en welke opties je hebt.

Graveerassortiment

Op dit moment hebben we voor zowel heren- als dames verschillende kettinghangers voor de fotogravures. In de webshop heb je de keuze uit zowel zilveren fotogravures als gouden fotogravures.

De volgende maten zijn beschikbaar:

Small – 18x18mm of 16,5x20mm
Medium – 23,5x23,5mm
Large – 26,5x26,5mm of 22x26,5mm

Ook kun je kiezen voor vormen als hart, ovaal, rechthoek en rond.

Gravure maken

Hoe gaat het aanvragen van een fotogravure precies in z’n werk? Wanneer je een keuze gemaakt hebt voor een hanger, kom je terecht op de productpagina. Hier staat al het een en ander aan informatie aangegeven, maar hierbij is de bedoeling dat je aangeeft dat je een nieuwe gravure wilt toevoegen aan het artikel, hierbij klik je op de button ‘Nieuwe gravure 0,00’. Vervolgens kies je hier voor de graveeroptie ‘’Fotogravure’’. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om aan de achterkant van je hanger nog een graveertekst toe te voegen die bijvoorbeeld een mooie herinnering met zich meedraagt. Dit kun je gratis toevoegen. Dit werkt op precies dezelfde manier als hierboven beschreven, maar hierbij kies je voor de optie ‘’graveren achterkant’’.

Wanneer je klikt op de optie fotogravure kun je een afbeelding insturen. Dit kun je het beste doen door een duidelijke foto in jpg vorm mee te sturen. Nadat je dit toegevoegd hebt, is het alleen nog een kwestie van het afronden van de bestelling. De levertijd voor de fotogravures is ongeveer 3 weken.

Kettingen

Naast dat er verschillende fotogravure hangers zijn, kun je jouw ketting compleet maken met een mooie bijpassende ketting. Zo kun je kiezen voor verschillende schakels, waaronder de venetiaanse, gourmet- of de fantasieketting.

Heb jij een mooie herinnering en wil je die vastleggen op een sieraad? Kijk dan eens bij onze graveeropties. Hier vind je onder andere sieraden gravures voor kettingen, armbanden, ringen en vele andere producten.  


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..