Een trend die altijd terugkomt is het combineren van verschillende kleuren en materialen, zoals goud en zilver. Velen twijfelen of dit wel kan. Je draagt toch juist óf goud, óf zilver? Wij vinden dat het wel kan! Je moet alleen net weten hoe je dit het beste kan doen. In deze blog vertellen we je meer!

Waarom maar één kleur sieraden? 

Een lange tijd was het dragen van sieraden simpel: jouw ringen kettingen, armbanden en oorbellen droeg je in één kleur. Verschillende kleuren en materialen droeg je niet bij elkaar. Goud en zilver combineren was een absolute no-go, maar tegenwoordig is dit juist hartstikke leuk! Want ja, waarom ook niet? Het koele van zilver en het warme van goud geeft juist een mooi contrast. Ook de hippe trendkleur rosé is perfect om mee te mixen en matchen. Uiteraard kun je één type sieraadkleur kiezen maar combineren maakt je look extra speels, we love it!

En wat dacht je van het toevoegen van wat extra kleur? Felle kleurtjes zijn momenteel erg populair, vooral in combinatie met goldplated sieraden. Zie hieronder wat leuke voorbeelden! 

murielle goldplated met zwart

Combineer makkelijk met bicolor sieraden

Tegenwoordig is het nog makkelijker om kleuren of materialen te mixen, er bestaan namelijk zelfs sieraden die uit meerdere kleuren bestaan.  Dit noem je bicolor of “two-tone” sieraden. Het verschil tussen deze twee kun je hier lezen. Door dit soort sieraden te dragen naast je reguliere sieraden, wordt het gemakkelijker om verschillende materialen sieraden met elkaar te combineren, zoals goud en witgoud. Heb je bijvoorbeeld een gouden en zilveren armbandje die toch graag samen zou willen dragen? Kies dan voor een bicolor armband erbij die zowel goud als zilver is. Zo zorg je ervoor dat je accessoires eruit zien als een geheel. Ook horloges bestaan steeds vaker uit een combinatie van kleuren, ideaal voor bij je armparty.

Hoe combineer je jouw zilveren en gouden sieraden? 3 Tips!

  1. Kies voor minimalistische sieraden. Door minimalistische sieraden uit te kiezen, blijft je sieradenlook rustig ongeacht de verschillende materialen.
  2. Blijf bij één stijl. Wat voor sieraden stijl past bij jou? Vintage, minimalistisch of draag jij het liefst echte eyecatchers? Als je één stijl aanhoud terwijl je verschillende tinten met elkaar combineert, blijft je look toch een geheel. Zo voorkom je dat de combinatie van je accessoires er rommelig uit gaat zien. Tenzij je natuurlijk houdt van een ‘’messy jewellery look’’, in dat geval: go for it!
  3. Let op de balans tussen de kleuren. Als je één gouden sieraad tussen allemaal zilveren sieraden draagt, kan dit een beetje uit de toon vallen. Let er op bij het mixen en matchen van metalen dat iedere kleur een keer terugkomt.

  

Durf jij het aan om gouden en zilveren sieraden samen te dragen?!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..