Tessa Broekhuizen

Tips voor de leukste earparty!

Een earparty is niet weg te denken uit de laatste sieradentrends! De earparty is eigenlijk een combinatie van verchillende sieraden in jouw oor of oren. Tegenwoordig kan je ook heel goed één oor versieren met oorbellen, piercings en earcuffs, en de andere niet. Aan jouw de keuze! Maar wil je nou graag wat tips en inspiratie voor een mooie earparty? Dit hebben wij op een rijtje gezet. 

Kies jouw oorbellen, piercings, earcuffs, suspenders

Wat kan jij allemaal dragen? Heb je bijvoorbeeld ook een helix piercing, of een tweede (of derde!) gaatje? Dan zijn er vaak meerdere mogelijkheden, maar wees niet getreurd als dit niet het geval is. Zonder piercings of meerdere gaatjes zijn er namelijk ook héle leuke opties, zoals een suspender oorbel, of een earcuff. Zie hieronder de mogelijkheden als je enkel oorbellen hebt laten schieten.

Earparty goud: combineer met kleur

Als je eenmaal hebt vastgesteld welke sieraden je gaat gebruiken voor jouw earparty, kan je gaan kijken naar de kleur en het materiaal. Je hebt misschien al wel een voorkeur voor gouden sieraden, of zilveren sieraden, en ook bij een earparty is het qua stijling het makkelijkst om te gaan voor één kleur of materiaal. Dit creeert rust en eenheid in jouw earparty. Laat je hieronder inspireren door onze earparty met goldplated sieraden! Benieuwd naar een item op de foto? Klik erop en je wordt direct doorgestuurd naar de producten.

Earparty zilver: combineer met materiaal

Naast een gouden of goudkleurige earparty kan je ook kiezen voor een materiaal, zoals zilver. Een earparty in zilver geeft weer een hele andere look, wat bijvoorbeeld leuk is bij een wat rustigere outfit, of juist met sprankelende steentjes tijdens de feestdagen. Het makkelijke van zilver is dat je het erg makkelijk kan combineren. Bij zilver kan je dan ook gaan voor een wat "minimalistischere" look, met maar een paar oorbellen en bijvoorbeeld een oorpiercing. 

Maak jouw earparty uniek!

Ben jij ook zo fan van een uniek sieraad? Bijvoorbeeld een naamketting, een armband met letter of een gravure? Dan kan ook met jouw earparty! En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn of lang te duren. Zo is de levertijd van een oorbel met gravure slechts 1-2 werkdagen, en kost deze €9,99 bij Lucardi. Daarnaast zijn er ook leuke hangers met letters of cijfers. Zo kan je zelf ook een leuke combinatie maken, of jouw earparty laten matchen met andere sieraden, zoals een ketting of armband. Met onze Mix & Match collectie stel je zelfs zelf jouw sieraad samen! 

Oorbellen met gravure

Heb jij ook al zin om jouw earparty te gaan samenstellen? Wij zijn benieuwd naar jouw earparty! Tag ons op Instagram met #lucardilife als je een mooie combinatie hebt gemaakt met jouw Lucardi sieraden. Nog meer inspiratie nodig? Check dan onze website voor onze collecties oorbellen, piercings, earcuffs en suspenders!