2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Weet jij het ook nog? Vaak is dit een heel speciaal moment dat je je nog lang herinnert. Om dit moment nog bijzonderder te maken hebben we een speciale giftbox in onze collectie!

Het schieten van je eerste gaatjes en het krijgen van je eerste echte oorbelletjes moet een onvergetelijk moment zijn! De Mijn Eerste oorbellen giftbox is dan ook perfect voor elk meisje dat een kleine dame wil zijn en er ook ‘bij wil horen’.

Wanneer je naar de winkel of naar onze webshop gaat kan je een giftbox van een waarde die bij jou past vinden. In die giftbox zit een giftcard die je kunt inwisselen voor de schietoorbelletjes, die zijn er al vanaf €9,99. Maar met alleen de giftcard is de box natuurlijk niet compleet! Er zit een leuke flyer in met allerlei tips en informatie voor de kleine meid, zodat ze precies weet wat haar te wachten staat.

Uiteraard zitten in de box ook 3 paar oorbelletjes voor als de schietoorbelletjes eruit mogen. Want dan gaat het echte feest natuurlijk pas beginnen! Het pakketje zit in een leuke giftbox, zodat het geven nóg leuker wordt.

De kleine krijgt dan ook vlak na het schieten van de oorbellen een aftelkalender, zodat er elke dag een kruisje gezet kan worden.

Lijkt het jou leuk om je dochter, kleindochter of nichtje een echte Mijn Eerste Oorbellen giftbox te geven? Ga dan naar een van onze winkels of shop hem online!

Wil je meer weten over gaatjes schieten, verhalen lezen van andere kids die al gaatjes hebben geschoten of over het verzorgen van je oren na het prikken? Ga dan naar onze ‘Mijn Eerste Oorbellen informatiepagina’!

 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..