Het is dé trend van de afgelopen jaren en is niet meer weg te denken als je het hebt over oorbellen, de earparty! Hoe meer, hoe beter. Zeker als je 3 gaatjes hebt, is het leuk om hiermee aan de slag te gaan. Op deze manier mix&match jij jouw hele oor vol met oorbellen en earcuffs. Hoe jij een feestje van je oor maakt? Lucardi zet alle oorbellen inspiratie voor 3 gaatjes voor je op een rij en legt jou in een paar stappen uit hoe je de perfecte earparty creëert!

Stap 1: Kies de stijl

Je kunt met een earparty alle kanten op. Hiervoor bepaal je eerst voor welke gelegenheid het is. Is het voor een feestje, wil je indruk maken op je lover, ga je voor iets meer sprakle op je werk of maak jij het liefst elke dag een statement van je oor? Waar je ook voor gaat, kies de earparty die bij jou past!
Voor welke earparty zou jij gaan? Een statement of subtiele combinatie?

Statement earparty     Subtiele earparty

Stap 2: Kies je oorbellen

Als je hebt bepaald voor welke earparty je gaat, dan is het eindelijk tijd om de oorbellen hiervoor uit te zoeken! Kies de oorbellen die bij elkaar passen op basis van materiaal, grootte, lengtes, kleur of stijl. Zo zorg je ervoor dat de 3 oorbellen naast elkaar een mooi geheel wordt samen. Deze oorbellen inspiratie voor 3 gaatjes gaan jou helpen bij het samenstellen van de perfecte earparty:

Inspiratie 1: Alles in één kleur of thema, zoals deze earparty van goudkleurige oorbellen in een sterretjes thema

Earparty in sterren thema

 

Inspiratie 2: Een combinatie van allemaal oorringen met verschillende hangertjes

Earparty met verschillende hangertjes

 

Inspiratie 3: Een combinatie van verschillende soorten oorbellen zoals oorringen, knopjes, en hangers 

Earparty met verschillende soorten oorbellen

Stap 3: Mix&Match

Heb je de oorbellen set voor 3 gaatjes kunnen samenstellen? Dan begint nu het echte werk! Voeg een aantal earcuffs toe aan jouw earparty en mix&match deze met de eerder gekozen 3 oorbellen naast elkaar. Heb je piercings in je oor? Dan kan je deze natuurlijk ook afstemmen met je earparty voor een compleet geheel. Benieuwd hoe dit eruit kan zien? Take a look!

Earparty met earcuffs


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..