Het is LINDA.Koopzondag: alleen vandaag 20% extra korting op alles* met kortingscode: LINDA20 Shop nu!

Sieraden hoeven niet alleen een mooi accessoire te zijn om je outfit mee af te maken, vaak kan je ze ook op een nuttige manier inzetten. Dit kan het praktische gebruik van een horloge zijn of zelfs de dogtag met persoonlijke informatie die militairen bij zich dragen. De laatste tijd zie je ook steeds vaker accessoires voor kinderen met een nuttig doel, bijvoorbeeld om contactinformatie of medische informatie duidelijk te maken.

SOS sieraden

Met behulp van een gravure kun je een sieraad extra persoonlijk maken maar ook om belangrijke informatie bij je te dragen. Dit kan de uitkomst bieden voor je opa die slecht ter been is en laatst al eens is gevallen of misschien wel voor je tweeling van 8 jaar die van hot naar her rennen in het vakantiepark.
Zo kan je bijvoorbeeld een SOS ketting voor je kind kun goed gebruiken tijdens de vakantieperiode. Laat je telefoonnummer op het hangertje van de ketting of op een armbandje graveren, dan kan de tweeling altijd aan iemand vragen om jou even op te bellen. Handig, wanneer ze verdwalen in dat leuke Franse dorpje of jou niet meer kunnen vinden na het zwemmen in de Spaanse zee.

SOS armband voor jouw kind

De SOS bandjes zijn de laatste jaren steeds populairder voor kinderen. Hoewel GPS horloges vergelijkbaar zijn wil niet iedereen zijn of haar kind een duur GPS horloge meegeven met de kans dat deze stuk gaat tijdens het buitenspelen of zwemmen. Dan is een SOS armband de perfecte oplossing. Hier kun je al voor een klein prijsje de adresgegevens of een mobiel telefoon nummer op laten graveren, zodat er altijd contact met je kan worden gezocht als dat nodig is.

SOS armband

Waar moet je rekening mee houden?

Wil jij een SOS sieraad bestellen? Let dan wel op het maximaal aantal tekens op bijvoorbeeld het hangertje van een ketting. Nog een tip: wil je een telefoonnummer op een sieraad zetten, houdt er dan rekening mee dat deze altijd met +31 begint. Dan kan het nummer ook in het buitenland gebeld worden. Je kunt hier de internationale afkorting ICE bij zetten, dit staat voor: In Case of Emergency. Zo weten anderen in zowel het binnen- als buitenland dat ze dit nummer moeten bellen in geval van nood.

Je kunt een SOS ketting voor je kind ook voor medische redenen gebruiken. Denk aan een ernstige allergie of een andere medische aandoening. Informatie hierover kun je op het sieraad graveren, zodat in geval van nood omstanders de juiste informatie tot hun beschikking hebben.

Voor wie is een SOS sieraad?

Een SOS armband of een SOS ketting is geschikt voor iedereen, ook voor volwassenen. De extra informatie die je bij je draagt kan levens redden in geval van nood. Ga je bijvoorbeeld vaak in je eentje hardlopen, dan heb je meestal geen portemonnee bij je. Mocht je onwel worden dan kunnen omstanders door middel van het SOS sieraad toch achterhalen wie je bent of contact opnemen met je ICE contactpersoon.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..