Krijg jij ieder jaar een leuk cadeautje van je vriend? Misschien geef je jouw vriend al ieder jaar een lief cadeautje, dan krijg je vast en zeker genoeg inspiratie voor dit jaar in deze blog. Mocht je ieder jaar Valentijnsdag overslaan, dan is dit misschien hét jaar om je vriend wél te verrassen met een lief cadeau. In deze tijden is het altijd een goed moment om iets liefs voor een ander te kopen, met een beetje extra liefde. Wij hebben een aantal leuke valentijnscadeaus voor je vriend op een rijtje gezet, let’s celebrate love! 

Valentijnscadeau voor hem, tip 1: Smartwatch
Valentijnscadeau voor hem, tip 2: Sieraad met gravure
Valentijnscadeau voor hem, tip 3: Schakelarmbanden
Valentijnscadeau voor hem, tip 4: Een sieraden cadeauset

Smartwatch

Wat een aantal jaar geleden begon met een klein aantal horlogemodellen, is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de smartwatch. Tegenwoordig zijn er zulke leuke, sportieve modellen te vinden en als je vriend een beetje houdt van computers, data én sportief is, dan is de smartwatch het ideale valentijnscadeau! De horloges zijn verkrijgbaar voor een leuk prijsje, en in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er de smalle Marea uitvoeringen, met de bandjes verkrijgbaar in onder andere de kleuren zwart, grijs, turquoise en paars. 

valentijnscadeau voor hem tip lucardi smartwatch cadeautip voor hem smartwach lucardi

Een ander stoer model is de Marea smartwatch met ronde klok, met verschillende kleuren rubberen banden, ook erg leuk om te geven! 

smartwatch cadeautip lucardi smartwatch cadeau voor hem valentijn

Sieraad met gravure

Soms is het best lastig om een mooi, maar ook persoonlijk valentijnscadeau te vinden. Het geven van een sieraad is al een mooi gebaar, maar wil je het echt een speciaal valentijnscadeau voor hem laten zijn, dan is het graveren van het mannensieraad dé oplossing. De meest gekozen opties zijn de schakelarmband (die je kunt graveren op de sluiting), of een stalen herenring. Zo kun je je initialen of een hartje laten graveren. Wil je bijvoorbeeld een sieraad met jouw naam, maar ook de naam van jouw kinderen of huisdier geven? Dan zijn de plaathanger kettingen een perfect cadeau!

Schakelarmbanden 

De schakelarmband werd net al even kort genoemd, maar verdient ook nog een plekje in de top 4 Valentijnsdag cadeautips! Wil je voor een tijdloos valentijnscadeau gaan, dan zijn de schakelarmbanden altijd goed! Lucardi verkoopt de schakelarmbanden in verschillende soorten en maten. Het leuke is dat de schakelarmbanden blijvend populair zijn, en dat we sinds een tijdje de collectie hebben uitgebreid met de goldplated stalen armbanden. Zo hebben we nu twee verschillende kleuren. Voor welke kleur ga jij?

schakelarmband cadeau voor hem valentijn lucardischakelarmband cadeautip voor hem

Sieraden cadeauset

Wil jij graag een leuk, mooi ingepakt cadeautje hebben voor jouw vriend op Valentijn? Dan kan je natuurlijk óók gaan voor een leuke sieraden cadeauset voor heren. Dan hoef je zelf niet meer te zoeken naar een bijpassende armband, ketting of horloge. Daarnaast is het leuke van een sieradenset dat je het meteen als combinatie kunt dragen. Bij Lucardi vind je verschilende soorten cadeausets voor mannen, zoals een horloge met armband, meerdere armbanden of kettingen en armbanden. Daarnaast zijn er ook leuke fysieke giftcards die je in een mooie verpakking aan jouw cadeautje kunt toevoegen, zodat je later samen iets kunt uitkiezen in onze winkels óf online. 

mannen cadeau set lucardiarmbanden set cadeau voor mannen lucardi

Hoe leuk zou het zijn om je vriend op deze manier te verrassen? Hopelijk helpen wij je met deze Valentijnscadeaus voor jouw vriend of man hier verder bij!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..