20% extra korting op de leukste sintcadeaus. Shop nu!

Bij Lucardi krijgen we heel veel verschillende soorten vragen, van heel specifiek over een bepaald product tot heel algemeen over Lucardi als bedrijf. In deze blog geven we het antwoord op een aantal veel gestelde vragen!

Waar staat Lucardi voor?

Lucardi juwelier bestaat al sinds 1988 maar had een tijd lang de naam Luigi Lucardi. Deze naam staat voor het open juweliers concept dat vanuit Italië is overgenomen. In de loop der jaren heeft het bedrijf een aantal veranderingen doorgemaakt in de huisstijl en is ‘Luigi’ langzaamaan uit de bedrijfsnaam verdwenen en werd deze aangepast naar Lucardi Juwelier.

Is Lucardi goede kwaliteit?

De kwaliteit van de sieraden die bij Lucardi verkocht worden kan je herkennen aan verschillende keurmerken. Wanneer sieraden van bepaalde materialen voldoen aan de Nederlandse kwaliteitseisen krijgen ze een waarborgstempel zoals 585 voor 14 karaat goud, 750 voor 18 karaat goud en 835 of 925 voor zilver.

Hoe kan Lucardi zo goedkoop zijn?

Lucardi is de grootste juweliersketen van Nederland en heeft naast de winkels in Nederland, België en Duitsland ook een webshop. Hierdoor kunnen de sieraden en horloges in grote hoeveelheden worden ingekocht voor een lagere prijs en dus ook weer voor een scherpe prijs verkocht worden.

Welke merken verkoopt Lucardi?

Bij Lucardi kan je sieraden en horloges kopen van het merk Lucardi, of exclusieve Lucardi merken zoals Regal maar er worden ook veel verschillende andere merken verkocht. Zo worden er bijvoorbeeld sieraden verkocht van Guess, K3 en Disney. De merkhorloges die je bij Lucardi kan kopen zijn onder andere van Bering, Casio, Citizen, G-shock, Lorus en Pulsar. Ook verkoopt Lucardi smartwatches van de merken Axcent en Marea.

Waar zit Lucardi Juwelier?

Inmiddels heeft Lucardi ongeveer 125 winkels in Nederland, zo zit er dus altijd wel een Lucardi filiaal bij jou in de buurt. Naast de Nederlandse winkels zijn er sinds 2021 ook een aantal Lucardi filialen geopend in België en Duitsland. En natuurlijk is er ook altijd de Lucardi webshop waar je dag en nacht de mooiste sieraden en horloges kan shoppen!

Heb je andere vragen? Laat het aan ons weten!

Zo weet je weer iets meer over jouw favoriete sieraden winkel! Heb je toch nog vragen over Lucardi of over de producten? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen op onze website of als je ook daar het antwoord niet kan vinden kan je altijd contact met ons opnemen! Onze klanten service geeft met alle liefde antwoord op jouw vragen!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..