Hoera! Er is een kleintje geboren in je familie- of vriendenkring. Je gaat er binnenkort op kraamvisite, maar wat neem je nu mee als kraamcadeau? Als de kersverse ouders zelf geen cadeautips hebben gegeven kan dit best lastig zijn. Ga je voor een cadeautje voor de kleine? Of voor de ouders zelf? En kies je voor iets praktisch of ga je voor iets leuks? In deze blog geven we je wat tips om het perfecte cadeautje te vinden!

Wij vinden het extra leuk om een blijvend cadeau voor de geboorte te geven. Iets wat je kan bewaren en waar de kleine (b)engeltjes later zelf ook nog naar terug kunnen kijken en zich misschien nog wel herinneren dat dit altijd in hun kamertje stond.

Verzilverde kraamcadeaus
Een perfecte optie voor een blijvend kraamcadeau vinden wij dan ook geschenkartikelen die verzilverd zijn. Denk aan een spaarpotje, rammelaar, kinderbestekje. Of een haarlok- of tandendoosje. Naast dat deze items gewoon super cute zijn, kunnen deze ook gegraveerd worden. Dat maakt jouw cadeautje natuurlijk extra bijzonder! Kies bijvoorbeeld voor de naam of geboortedatum van de new born! Je shopt een verzilverd kraamcadeau al vanaf €7,99 bij Lucardi!

Verzilverde spaarpot als kraamcadeau

Baby sieraden
Lijkt het jou leuk om het allereerste sieraad aan de kleine te geven? Een armbandje is dan perfect! Deze kan een baby’tje prima dragen en ook deze zijn te personaliseren met een gravure. Je kunt vaak kiezen uit een zilveren of gouden armbandje met de leukste lieve details! Denk bijvoorbeeld aan een hartje, lieveheersbeestje of vlindertje! De meeste baby armbandjes bij Lucardi kunnen voor jou in de juiste maat gemaakt worden in 1 van onze winkels bij jou in de buurt. Ook later kan deze dan weer verlengd worden, zodat het een perfect meegroei armbandje is!

Zilveren baby armbandje

Mama sieraden
Misschien ken je de term baargoud, werpgoud of de engelse term ‘push present’.  Traditioneel gezien is dit een cadeau dat de kersverse moeder krijgt van haar partner. Als dank voor het harde werken tijdens de zwangerschap en bevalling. Meestal in de vorm van een prachtig gouden sieraad! Wil je meer weten over dit bijzondere cadeau? Lees dan ook eens onze blog over baargoud.

Dus ben jij papa in spé of net papa geworden? Shop een gouden sieraad om haar te bedanken en later aan deze mooie tijd terug te denken. Shop hier de collectie gouden ringen, maar kies ook gerust voor iets anders dan een ring. Als het maar bij haar past!

Gouden ring mama

Giftcard
Vind je het toch lastig om een keuze te maken, omdat je wil dat het cadeautje perfect bij hen past? Je kan ook altijd een cadeaubon van Lucardi cadeau geven. Ga dan samen met de ouders een keertje mee om een cadeautje samen met ze uit te zoeken! Maak je er meteen gezellig momentje van samen! Shop jouw giftcard handig via onze online shop.

Alvast veel plezier met het uitzoeken én geven van jouw zorgvuldig uitgekozen cadeau. En wat je ook kiest als kraamcadeau. Uiteindelijk gaat het erom dat je iets meebrengt wat de baby met liefde verwelkomt!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..