De 5 meest gestelde vragen over oorbellen prikken

Als je oorbelletjes laat prikken, dan heb je daar natuurlijk vragen over! Hieronder staan de 5 meest gestelde vragen beantwoord, zodat je dat al weet!

 

Vraag 1: Hoe gaat het oorbellen prikken bij Lucardi?

Bij Lucardi schieten we gaatjes vanaf 3 maanden. Tot een leeftijd van 16 jaar heb je wel een getekend toestemmingsformulier nodig van je ouders. In de winkel kan er ook gevraagd worden naar een geldig legitimatiebewijs. Je hoeft bij ons geen afspraak te maken. Afhankelijk van de drukte in de winkel kunnen onze medewerkers je meteen helpen. Je mag schietoorbelletjes uitkiezen en deze worden veilig en snel in je oor geschoten. Je betaalt alleen voor de oorbellen, het schieten zelf is gratis.

 

Vraag 2: Doet oorbellen prikken pijn?

Het doet heel eventjes pijn. Je voelt een kleine prik, alsof iemand in je oorlelletje knijpt, maar het is zo gebeurd!

 

Vraag 3: Hoe verzorg ik mijn oren na het prikken?

Het beste is om je oren drie keer per dag te verzorgen. Doe een druppel ontsmettingsmiddel aan de voor- en achterkant van de oorlel en draai voorzichtig. Je kunt hierbij het beste geen watje gebruiken, want dit kan gaan pluizen.

 

Vraag 4: Kan ik met net geschoten oorbellen zwemmen?

Je mag gewoon met net geschoten oorbellen zwemmen, maar maak je oren daarna wel een extra keer schoon met ontsmettingsmiddel.

 

Vraag 5: Hoe lang moet ik de schietoorbellen inhouden?

Het beste is om de schietoorbelletjes minstens 6 weken te dragen. Daarna mag je álle oorbellen van de wereld uitzoeken. We raden je wel aan om de eerste 6 maanden alleen oorknopjes te dragen, en de eerste 12 maanden geen zware oorbellen in te doen.

 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..