Gaatjes schieten Den Bosch

Bij de Lucardi winkels in Den Bosch kan je naast het kopen van sieraden ook terecht voor verschillende services. Eén van deze services is het zetten van piercings. Bij Lucardi zetten we piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen in het oor en ook in de neusvleugels.

Ben jij op zoek naar een piercing shop in Den Bosch? Dan kan je terecht in alle Lucardi winkels en je hoeft hier geen afspraak voor te maken. De Lucardi winkels zijn verspreid over Den Bosch dus of je nu een piercing wil laten zetten in Den Bosch Helftheuvel of Den Bosch Centrum, er is altijd een Lucardi in de buurt.

Hieronder zie je alle Lucardi winkels in Den Bosch waar je een piercing kan laten zetten:

 

Gaatjes schieten corner

Wanneer je een neuspiercing of oorpiercing in Den Bosch gaat laten zetten zullen onze getrainde medewerkers je eerst laten zien waar de piercing precies zal komen te zitten. Hierna wordt de piercing met het Studex systeem geplaatst en ontvang je informatie over de nazorg. Ook de producten die nodig zijn voor de nazorg, eventueel zelfs voor een sneller herstel, kan je in de winkel aanschaffen.

Wil je meer weten over piercen bij Lucardi? Lees dan alle informatie over piercen.

Bij de Lucardi winkels in Den Bosch kan je naast het kopen van sieraden ook terecht voor verschillende services. Eén van deze services is het schieten van oorgaatjes. Bij Lucardi schieten we gaatjes in de hele oorlel, je kan dus terecht voor het eerste tot vierde gaatje.

Wil jij gaatjes laten schieten in Den Bosch? Dan kan je terecht in alle Lucardi winkels en je hoeft hier geen afspraak voor te maken. De Lucardi winkels zijn verspreid over Den Bosch dus of je nu gaatjes wilt laten schieten in Den Bosch centrum of ergens anders, er is altijd een Lucardi in de buurt.

Hieronder zie je alle Lucardi winkels in Den Bosch waar je terecht kan voor gaatjes schieten:

 

Gaatjes schieten corner

De medewerkers van Lucardi zijn getraind om gaatjes te schieten bij jong en oud. Wanneer je binnen komt kan je eerst een paar schietoorbellen uitkiezen en vervolgens wordt er een stipje op de oorlel gezet zodat je precies ziet waar het gaatje komt. Pas als jij tevreden bent met de plek worden de gaatjes geschoten. De schietoorbellen worden met het Studex systeem geschoten, hierdoor is het schieten stil en veilig. Na het gaatjes schieten zullen de winkelmedewerkers je uitleg geven over de nazorg.

Wil je meer weten over gaatjes schieten bij Lucardi? Lees dan alle informatie over gaatjes schieten.

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..