Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Adres

Struytse hoeck 79

3224 HA

Hellevoetsluis

0181-442236

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

12.00-17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Hellevoetsluis

Het filiaal Lucardi Juwelier Hellevoetsluis heeft zich begin 2017 geopend. Hellevoetsluis werd gezien als een plaats waar de juwlier goed zou passen en daarom is besloten ook hier een filiaal te beginnen. Het gebied Hellevoetsluis is al in de 14e eeuw ontstaan en sinds die tijd is het uitgegroeid tot een prachtige gemeente. Met een mooi stadgezicht, leuke reacreatiemogelijkheden en gezellige restaurantjes en winkelstraten. Ook Lucardi Juwelier Hellevoetsluis is nu aan het straatbeeld toegevoegd. Mocht je ooit in Hellevoetsluis zijn, vergeet dan niet om even een bezoekje te brengen aan Lucardi Juwelier Hellevoetsluis.
 

Lucardi Juwelier Hellevoetsluis heeft net als alle andere Lucardi filialen een uitgebreid en divers assortiment. Je kunt hier zowel terecht voor de echte koopjes, zilver en staal met de mooiste zirkonia steentjes, als voor de luxe producten zoals goede kwaliteit goud en diamant. Zowel voor dames heren en kinderern hebben we lekker veel in ons assortiment!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Hellevoetsluis?

Bij Lucardi Juwelier Hellevoetsluis kun je terecht voor verschillende services. Oze medewerkers kunnen je namelijk helpen met een gravure, het verstellen van een horlogeband, kleine reparaties aan sieraden en horloges en ook met gaatjes schieten. Zonder afspraak kun je bij ons binnen lopen en volledig steriel, veilig en snel worden de schietoorbelletjes in het oor geschoten.
 

Bij Lucardi Juwelier Hellevoetsluis ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)