Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Maarssen

Maarssen

Adres

Bisonspoor 1130

3605 KP

Maarssen

0346745133

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-18.00

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.00-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Maarssen

Maarssen is een dorp gelegen in de gemeente Stichtse vecht, in de provincie Utrecht. Door het dorp loopt de rivier de Vecht met mooie grachtenpanden. Er is ook een grote plas te vinden in Maarssen met een leuk strandje er bij. Maar wat misschien wel het leukste is aan Maarssen, is het Bison shopping center waar lekker kan worden gewinkeld!
 

In het Bison shopping center zijn alle winkels te vinden die nodig zijn voor een leuk dagje winkelen, waaronder natuurlijk Lucardi Juwelier Maarsen. Bij de Lucardi kan je terecht voor leuke en betaalbare sieraden! Je vindt bij ons de leukste sieraden voor iedereen, dames, heren én kinderen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een schitterende kettingen met diamant of zirkonia, een stoer jongenshorloge of een leuk cadeausetje voor meisjes.

 

Wat kan er nog meer bij Lucardi Juwelier Maarssen?

Bij Lucardi Juwelier Maarssen kan je terecht voor de leukste sieraden, maar dat is niet alles! Je kan bij onze winkels ook even binnenlopen voor verschillende services. Zo kunnen onze medewerkers je bijvoorbeeld helpen wanneer de batterijen van je favoriete horloge vervangen moeten worden. Maar ook voor het graveren van een sieraad of het laten schieten van oorbelletjes zit je bij Lucardi goed!


Bij Lucardi Juwelier Maarssen kan je shoppen voor de leukste:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)