Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Etten-Leur

Etten-Leur

Adres

Hof van Den Houte 119

4873 AZ

Etten-Leur

076-3031428

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Etten-Leur

In Noord-Brabant vindt je de gemeente en gelijknamige woonplaats Etten-Leur. De naam van dit dorp is gevormd door de samenvoeging van de twee plaatsen Etten en Leur. In het sfeervolle dorp vindt je mooie oude gebouwen en kerkjes maar ook een gezellig centrum! Je kan in Etten-Leur allerlei leuke dingen doen, waaronder ook winkelen!
 

Wanneer je lekker een dagje wilt winkelen zit je in Etten-Leur helemaal goed. In het mooie winkelcentrum Etten-Leur vindt je genoeg winkels om een hele dag zoet te zijn, waaronder ook Lucardi Juwelier Etten-Leur! In het winkelcentrum vind je ook heerlijke horeca tentjes om na het winkelen een lekker hapje te eten.

Dit winkelcentrum is ook heel leuk wanneer je met je kinderen een dagje op pad gaat. In het winkelcentrum zit namelijk een echt speelkasteel waardoor jullie dagje winkelen leuk is voor iedereen!Wat kan er bij Lucardi Juwelier Etten-Leur?

Bij Lucardi Juwelier Etten-Leur kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Bij Lucardi Juwelier Etten-Leur zal je zeker slagen wanneer je op zoek bent naar een mooi armbandje of een nieuwe ring maar er kan nog veel meer! Wist je dat je in onze filialen ook voor heel veel services terecht kan? Wanneer je bijvoorbeeld een sieraad wil laten graveren of een horlogebandje aan vervanging toe is kan je gewoon even bij Lucardi Juwelier Etten-Leur binnen lopen!
 

Bij Lucardi Juwelier Etten-Leur ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)