Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu

20% extra winkelwagenkorting op alles* Shop nu!

Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Maastricht

Maastricht

Adres

Muntstraat 43

6211 EH

Maastricht

043-3030697

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-21.00

Vrijdag

09.30-18.00

Zaterdag

09.30-17.30

Zondag

12.00-17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Maastricht

Maastricht is de stad waar oud en nieuw samenkomt. De stad heeft een rijke historie en iedere hoek heeft een ander karakter. Shoppen doe je natuurlijk in de meeste hipste winkels, mooiste warenhuizen en schattigste boetiekjes. Ben je toevallig op zoek naar een leuk, origineel of bijzonder cadeau? In Maastricht kan je alles vinden! 

Lucardi Juwelier Maastricht zit gevestigd aan de populaire Muntstraat. Hier vind je de leukste winkels om te shoppen! Voor zowel dames, heren als kinderen hebben we de mooiste items in onze collectie. Een mooie ketting voor je vriendin, een lief cadeausetje voor je nichtje of een stoer horloge voor je vriend. We hebben het allemaal!

Bij Lucardi Juwelier Maastricht ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Ook kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Gaatjes schieten bij Lucardi Maastricht

Voor het laten schieten van gaatjes in je oor ben je bij Lucardi Juwelier aan het juiste adres! Je kan in onze winkel in Maastricht voordelig en gemakkelijk jouw oorgaatjes laten schieten. Je hoeft alleen te betalen voor de oorbellen die je uit kiest en onze medewerkers zijn getraind om veilig en snel gaatjes te kunnen schieten bij jong en oud!

Piercen bij Lucardi Maastricht

Wist je dat je ook een piercing kan laten zetten bij Lucardi Maastricht? In dit filiaal worden piercings gezet in de neus en in het vlakke gedeelte van je oorschelp. Je hoeft geen afspraak te maken voor het piercen maar kan gewoon even binnen komen lopen wanneer het jou uit komt. Het piercen in Maastricht kan al heel voordelig, je betaalt namelijk een vast bedrag voor het piercen en kan daarnaast zelf voor een piercing kiezen die zo goedkoop of duur is als jij wilt. Lucardi Maastricht heeft een vergunning van de GGD om te mogen piercen.