Ontdek Piercing Services bij Lucardi in Maastricht

Bij de Lucardi winkel in Maastricht, naast een uitgebreid assortiment aan sieraden, bieden we diverse diensten aan, waaronder professionele piercing services. Ons team is gespecialiseerd in het zetten van piercings in zowel het platte deel van het kraakbeen van het oor als in de neusvleugels.

Zoek je naar een piercing shop in Maastricht? Bij Lucardi is geen afspraak nodig; je kunt gewoon binnenlopen. Onze locatie in Maastricht is gemakkelijk toegankelijk en biedt een veilige, hygiënische omgeving voor alle piercings.

Onze getrainde medewerkers zullen de plaats van de piercing zorgvuldig markeren en uitleggen voordat deze met het geavanceerde Studex systeem wordt uitgevoerd. Na de procedure bieden we gedetailleerde nazorginstructies en producten aan die bijdragen aan een snel en gezond herstel.

Voor meer informatie over onze piercing services of om te leren over de nazorg, bezoek onze winkel in Maastricht of bekijk onze uitgebreide gids over piercen.

Ook beschikbaar in onze winkel: Gaatjes schieten in MaastrichtGraverenTrouwringen, en Verlovingsringen in Maastricht.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het laten zetten van een piercing in Maastricht, biedt Lucardi dezelfde uitstekende services in een kleinere, intieme setting. Bezoek ons aan de Lucardi juwelier Maastricht voor een persoonlijke ervaring.

Onze professionals staan klaar om je te helpen met het kiezen van de juiste piercing en zullen zorgen voor een veilige en comfortabele ervaring. Meer details over onze diensten vind je op onze informatiepagina over piercen.

Piercen