Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Hengelo

Hengelo

Adres

Nieuwstraat 27

7551 CS

Hengelo

074 - 2503307

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-21.00

Vrijdag

09.30-18.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Lucardi Juwelier Hengelo

Hengelo heeft een leuk stadcentrum. Door de vele zaken en winkels die er gevestigd zitten heeft de stad voor iedere shopaholic iets leuks te zien en te kopen! Er is door de veelzijdige winkels meer dan genoeg keuze. Er zitten in het centrum leuke echte Hengelose zaken. Mocht je moe zijn van het rondstruinen, rust dan even uit op de vele terrassen. Stil je honger bijvoorbeeld met echte Twentse Krentewegge en kom vervolgens langs bij Lucardi Juwelier Hengelo om de mooiste sieraden en horloges te shoppen!


Lucardi, met liefde gegeven. Deze slogan hebben we niet voor niets. Voor iedere gelegenheid en cadeaumoment, vind je bij Lucardi Juwelier Henglo een geschikt geschenk. Of het nou een ketting is voor je liefje, een armband voor je oma of een horloge voor de buurjongen: we hebben het voor je!

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Hengelo?

Bij Lucardi Juwelier Hengelo kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Als de batterij van je horloge het niet meer doet dan is een nieuw horloge kopen zonde natuurlijk. Bij Lucardi Juwelier Hengelo kun je je batterij makkelijk laten vervangen. Dit doen we in de winkel waar je bij staat, zodat jij met een werkend horloge terug naar huis kan. Bij horloges die je bij Lucardi hebt gekocht is het vervangen binnen een jaar van aankoop zelfs gratis!


Bij Lucardi Juwelier Hengelo  ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

 

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)