Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,59 uit 5 (55.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Utrecht Kanaleneiland

Utrecht Kanaleneiland

Adres

Hammarskjoldhof 51

3527 HD

Utrecht

030-2029603

Reguliere openingstijden

Maandag

11.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-18.00

Vrijdag

09.30-18.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Lucardi Juwelier Utrecht Kanaleneiland

Utrecht is een prachtige stad, en dat is een van de redenen dat we hier meerdere Lucardi winkels hebben gevestigd! Zo ook de nieuwste aanwinst in het winkelcentrum Nova, gelegen in de wijk Kanaleneiland. In dit winkelcentrum kan je niet alleen lekker winkelen, maar ook je verse producten halen en even relaxen met een kop koffie. En uiteraard lekker rondsnuffelen voor leuke sieraden en horloges bij Lucardi!

Er kan een boel bij deze Lucardi in Utrecht. Zo kan je bijvoorbeeld gaatjes laten schieten in je oren, je sieraden of horloge laten personaliseren of bijvoorbeeld je eerdere aankopen laten repareren. Je hoeft hier geen afspraak voor je maken, maar je kan gewoon binnenlopen en vragen of er tijd is. En als het rustig is, wordt je meteen geholpen en kan je jouw sieraad meteen meenemen. Heb je iets online gekocht, maar ben je niet altijd thuis? Dan kan je er voor kiezen om jouw pakketje te laten bezorgen in dit filiaal. Je hoeft hier geen verzendkosten voor te betalen, én je hoeft pas te betalen als je het in de winkel ophaalt.

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Utrecht Kanaleneiland?

Uiteraard hebben we hier niet alleen services zoals gaatjes schieten, maar ook héél veel producten voor jou in dit filiaal. Waar ben jij nou echt gek op? Is het 14 karaat goud, zilver of diamant? Wij hebben voor jou een selectie gemaakt. Op zoek naar een wat betaalbaarder sieraad? Dat is ook geen probleem, neem dan is een kijkje in de collectie van 9 karaat. En voor de echte trendy items kan je ook gaan voor een bijoux item, die al verkrijgbaar zijn vanaf een paar euro! Wil jij het liefst de héle collectie van Lucardi zien? Check dan onze website!
 

Bij Lucardi Juwelier Utrecht Kanaleneiland ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

^^layout-bottom$$