Piercen bij Lucardi in Utrecht

Bij de Lucardi winkels in Utrecht kun je niet alleen terecht voor het kopen van sieraden maar ook voor verschillende services zoals het zetten van piercings. Bij Lucardi zijn we gespecialiseerd in het zetten van piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen in het oor en in de neusvleugels.

Zoek je een piercing shop in Utrecht? Je kunt terecht in al onze Lucardi winkels verspreid over Utrecht, zoals Utrecht Centrum, Hoog Catharijne, Kanaleneiland, en Overvecht, zonder dat je een afspraak nodig hebt.

Wanneer je besluit een neuspiercing of oorpiercing in Utrecht te laten zetten, zullen onze deskundige medewerkers je eerst de plaats tonen waar de piercing zal komen. De piercing wordt vervolgens met het Studex systeem geplaatst, waarna je gedetailleerde informatie over de nazorg ontvangt. Alle benodigde producten voor de nazorg zijn verkrijgbaar in onze winkel.

Voor meer informatie over piercen bij Lucardi, lees onze uitgebreide informatie over piercen. Ontdek ook onze andere diensten in Utrecht zoals gaatjes schietenhorlogesoorbellentrouwringen, en verlovingsringen in Utrecht.

Bij de Lucardi winkels in Utrecht kun je naast het kopen van sieraden ook terecht voor verschillende services, waaronder piercen. Wij zetten piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen in het oor en ook in de neusvleugels.

Zoek je een plek om een piercing in Utrecht te laten zetten? Bij Lucardi in locaties zoals Utrecht Centrum, Hoog Catharijne, Kanaleneiland, en Overvecht kun je altijd binnenlopen zonder afspraak.

Piercen