Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Tilburg Reeshof

Tilburg Reeshof

Adres

Heyhoefpromenade 50

5043RM

Tilburg

013-3030344

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-18.00

Dinsdag

09.00-18.00

Woensdag

09.00-18.00

Donderdag

09.00-18.00

Vrijdag

09.00-21.00

Zaterdag

09.00-17.00

Zondag

Gesloten

Lucardi Juwelier Tilburg Reeshof

De Reeshof is een stadsdeel dat naast de stad Tilburg ligt. Hoewel niet iedereen het er over eens is dat dit stukje bij Tilburg hoort, weten veel mensen de Reeshof te vinden als woonplaats maar zeker ook voor de dagelijkse boodschappen of om te winkelen!

Je vindt bij onze juwelier in de Reeshof in Tilburg de nieuwste sieraden, waaronder kettingen, oorbellen, ringen, armbanden en horloges. Zoek jij bijvoorbeeld een mooie smartwatch, of een trendy naamketting om cadeau te geven? Dan moet je hier zeker even langsgaan. Naast deze leuke sieraden en horloges, kan je hier ook terecht om jouw horloge of sieraad te laten repareren óf te personaliseren! Hierbij moet je denken aan gravures of het plaatsen van een speciale bestelling, zoals trouwringen of naamsieraden. Andere services die we je graag aanbieden zijn het schieten van gaatjes of vervangen van jou horlogebandje.
 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Tilburg Reeshof?

Bij Lucardi Juwelier Tilburg Reeshof kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van deze services. Laat je eerste (tweede, of derde!) gaatjes schieten, je sieraad of horloge repareren of vervang de batterijen van jouw horloge op deze locatie.

Bij Lucardi Juwelier Tilburg Reeshof ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)