Lucardi juwelier Leiden

Leiden

Adres

Haarlemmerstraat 137a

2312 DN

Leiden

071-5141089

Reguliere openingstijden

maandag

12.00-18.00

dinsdag

10.00-18.00

woensdag

10.00-18.00

donderdag

10.00-21.00

vrijdag

10.00-18.00

zaterdag

10.00-17.30

zondag

12.00-17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Leiden

Het leuke van Leiden is dat de Binnenstad weinig auto’s heeft. In Leiden is er veel te zien. De stad heeft een rijke  geschiedenis, veel monumenten, theaters en een leuke binnenstad. Kortom, een stad waar je je niet hoeft te vervelen. Alleen rondstruinen langs de boetiekjes, grachten en de markt is al een hele beleving. Combineer de leuke winkelstraatjes, gezellig barretjes of kroegjes en je hebt het recept voor een perfect dagje uit! En vergeet in je wandeltocht door Leiden niet om een bezoekje te brengen aan Lucardi Juwelier Leiden!


Loop je in Leiden en ben je opzoek naar een sieraad of een horloge? Vergeet dan niet een kijkje te nemen bij Lucardi Juwelier Leiden! Een winkel met een open uitstraling waar je zo naar binnen loopt. Doordat alles mooi gepresenteerd staat in glazen kasten kun je lekker laagdrempelig alles bekijken en de juiste keuze maken. Heel anders dan bij de traditionele juwelier. Als je je sieraad gevonden hebt dan helpt ons personeel je graag met passen en afrekenen.


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Leiden?

Bij Lucardi Juwelier Leiden kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Als je een sieraad gekocht hebt kan het natuurlijk zijn dat je er nog iets extra’s mee wil doen. Zo kun je horloges en sieraden bij Lucardi laten graveren. Vaak doen we dat direct voor je in de winkel.
 

Bij Lucardi Juwelier Leiden  ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)