Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu

2+1 gratis op alle zilveren & stalen sieraden*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Leiden

Leiden

Adres

Haarlemmerstraat 137a

2312 DN

Leiden

071-5141089

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

10.00-18.00

Woensdag

10.00-18.00

Donderdag

10.00-21.00

Vrijdag

10.00-18.00

Zaterdag

10.00-17.30

Zondag

12.00-17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Leiden

Het leuke van Leiden is dat de Binnenstad weinig auto’s heeft. In Leiden is er veel te zien. De stad heeft een rijke  geschiedenis, veel monumenten, theaters en een leuke binnenstad. Kortom, een stad waar je je niet hoeft te vervelen. Alleen rondstruinen langs de boetiekjes, grachten en de markt is al een hele beleving. Combineer de leuke winkelstraatjes, gezellig barretjes of kroegjes en je hebt het recept voor een perfect dagje uit! En vergeet in je wandeltocht door Leiden niet om een bezoekje te brengen aan Lucardi Juwelier Leiden!

Loop je in Leiden en ben je opzoek naar een sieraad of een horloge? Vergeet dan niet een kijkje te nemen bij Lucardi Juwelier Leiden! Een winkel met een open uitstraling waar je zo naar binnen loopt. Doordat alles mooi gepresenteerd staat in glazen kasten kun je lekker laagdrempelig alles bekijken en de juiste keuze maken. Heel anders dan bij de traditionele juwelier. Als je je sieraad gevonden hebt dan helpt ons personeel je graag met passen en afrekenen.

Bij Lucardi Juwelier Leiden  ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

 

Bij Lucardi Juwelier Leiden kun je ook zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Als je een sieraad gekocht hebt kan het natuurlijk zijn dat je er nog iets extra’s mee wil doen. Zo kun je horloges en sieraden bij Lucardi laten graveren. Vaak doen we dat direct voor je in de winkel.

Gaatjes schieten bij Lucardi Leiden

Bij Lucardi kan je makkelijk en snel gaatjes laten schieten. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken maar kan gewoon binnen lopen wanneer het jou uit komt. Vervolgens kies je een paar schietoorbellen uit dat de medewerker daarna bij jouw zal schieten. Voor het laten schieten hoef je niet te betalen, je betaalt alleen voor de oorbellen die jij hebt uitgezocht!

Piercen bij Lucardi Leiden

In Leiden kan je bij de Lucardi nu ook piercings laten zetten! In deze Lucardi hebben we een GGD vergunning om neuspiercings en piercings in het vlakke kraakbeen van het oor te zetten. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken en het zetten van de piercing is voordelig geprijsd.