Ontdek Piercing Services bij Lucardi in Leiden

De Lucardi winkel in Leiden biedt niet alleen een uitgebreide collectie sieraden maar ook professionele piercingdiensten. Wij plaatsen piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen in het oor en de neusvleugels.

Op zoek naar een betrouwbare piercing shop in Leiden? Bezoek Lucardi zonder afspraak. Onze winkel is centraal gelegen, waardoor wij gemakkelijk bereikbaar zijn voor iedereen in en rond Leiden.

Voorafgaand aan het zetten van een piercing, zullen onze deskundige medewerkers de exacte plaatsing met je doornemen. Met ons geavanceerde Studex-systeem zorgen we voor een veilige en hygiënische procedure en voorzien we je van alle benodigde nazorginformatie. In onze winkel zijn tevens producten beschikbaar die het herstelproces kunnen versnellen.

Voor meer informatie over onze piercingservices, of om ons volledige assortiment sieraden te bekijken, bezoek je de Lucardi juwelier in Leiden of lees je alles over piercen op onze informatiepagina over piercen.

Ontdek ook andere diensten zoals Gaatjes schieten in LeidenOorbellenTrouwringen en Verlovingsringen beschikbaar bij onze Lucardi winkel.

Piercen