Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Emmen

Emmen

Adres

Chagallpassage 20

7811 DG

Emmen

0591-648959

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-21.00

Vrijdag

09.30-17.30

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Emmen

Emmen, wie kent het niet? De stad is voor velen bekend van de dierentuin, maar ook de binnenstad is echt een bezoekje waard! Het noordelijke deel heeft het historische centrum en al wandelend kun je kennis maken met alle knusse winkelstraatjes en mooie gebouwen. Vergeet daarbij het grote winkelaanbod niet en geniet van alles wat de lokale ondernemer aanbiedt!

 

De slogan van Lucardi is: ‘met liefde gegeven… ‘ en dat dekt meteen de lading van de Lucardi Juwelier in Emmen. Alles wat er in de winkel gekocht wordt is een cadeautje, of voor jezelf of voor iemand anders. Gekocht met liefde en uiteindelijk ook gegeven met liefde. Voor welk moment je ook de winkel binnenstapt (Vaderdag, Valentijn, Sint of je zoveelste huwelijksdag) we hebben precies wat je zoekt!

 

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Emmen?

Als je een sieraad of horloge hebt gekocht bij Lucardi Juwelier Emmen kun je deze extra persoonlijk maken met een leuke service die we aanbieden in dit filiaal. Je kunt je sieraad of horloge namelijk laten graveren! Kies welke tekst of naar er op moet komen te staan en de medewerkers in de winkel kunnen dit (mits een sieraad met een vlak oppervlak is) direct voor je doen!
 

Bij Lucardi Juwelier Emmen ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)