Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Oosterhout

Oosterhout

Adres

Arendshof 11

4901 LG

Oosterhout

0162-430353

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Oosterhout

Oosterhout is een heerlijke stad om een dagje te gaan winkelen. Het centrum zit vol met pittoreske straatjes, gezellige boetiekjes en leuke terrasjes. Het grote overdekte winkelcentrum in Oosterhout heet Arendshof. Hier vind je meer dan honderd winkels én je kan ongeacht het seizoen lekker blijven winkelen!


Lucardi Juwelier Oosterhout heeft een groot en uitgebreid assortiment in horloges en sieraden.  Welk type je ook bent: klassiek, casual, stoer of sportief: we hebben wel iets in onze kasten wat goed bij je past! Kijk rustig rond tussen als onze stijlvolle sieraden en laat je bij twijfel adviseren door onze winkelmedewerkers. Today is a day to shine, dus sla nu je slag!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Oosterhout?

Bij Lucardi Juwelier Oosterhout kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Staat je horloge stil? Kom dan langs bij Lucardi Juwelier Oosterhout om de batterij te laten vervangen. Is het horloge van Lucardi en heb je je bonnetje nog? Dan doen we dit helemaal gratis! We doen het in de winkel waar je bijstaat, zodat je snel weer met een goedlopend horloge naar huis kunt. Als het horloge waterdicht is schakelen we de hulp in van onze horlogemaker. We sturen het naar hem op om er zeker van te zijn dat je horloge waterdicht blijft, dan kan het dus ietsjes langer duren. 
 

Bij Lucardi Juwelier Oosterhout ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)