Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Vlaardingen

Vlaardingen

Adres

Liesveld 22A

3131 CL

Vlaardingen

010-4342184

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Vlaardingen / Vlaardingen Centrum

De binnenstad van Vlaardingen heeft een uitgebreide geschiedenis waar nog steeds veel monumenten en gebouwen van over zijn gebleven. Het is een bruisend en gezellig winkelgebied, met leuke fashionable en luxe winkels. In het stadshart worden veel activiteiten georganiseerd die het centrum van Vlaardingen nog bruisender en specialer maken.


Het assortiment van Lucardi Vlaardingen is net als bij alle andere filialen van Lucardi erg uitgebreid en divers. Een grote collectie aan sieraden in veel verschillende kleuren en materialen. De populairste materialen die we verkopen zijn: staal, zilver, goud, plated en leer. Je kunt bij Lucardi terecht voor veel verschillende armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en horloges. Ook voor versieringen met schitterende stenen zoals kristal, zirkonia of diamant
 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Vlaardingen / Vlaardingen Centrum?

Bij Lucardi Juwelier Vlaardingen kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Je kunt bij Lucardi Juwelier Vlaardingen voor meer terecht dan alleen het kopen van sieraden en horloges. Je kunt bij ons namelijk ook je horlogebatterij laten vervangen. We doen dit voor je in de winkel zodat je meteen weer een goedlopend horloge om je pols hebt. Ook kun je bij ons je sieraad laten graveren of repareren en zelfs oorbelletjes laten schieten!
 

Bij Lucardi Juwelier Vlaardingen / Vlaardingen Centrum ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)