Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Weert

Weert

Adres

Nieuwe Markt 36

6001 EL

Weert

0495-545868

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-18.00

Dinsdag

10.00-18.00

Woensdag

10.00-18.00

Donderdag

10.00-21.00

Vrijdag

10.00-18.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Weert

In het mooie Limburgse landschap vind je de stad Weert. Het is een prachtige winkelstad, die door al het groen in de buurt een heerlijke landelijke uitstraling krijgt. Iedereen in de vele dorpen er om heen komt graag naar Weert om te shoppen, te genieten van al het lekkers in de restaurants, of gewoon om te ontspannen met een drankje op een terras. Het centrum van Weert is sfeervol door de historische elementen van de stad. En als je toch lekker aan het struinen bent door de gezellige winkelstraatjes, vergeet dan niet om bij Lucardi Juwelier Weert binnen te stappen voor de jewelry musthaves!


Lucardi Juwelier Weert heeft haar deuren voor je open staan! Door het open uiterlijk onderscheidt de winkel zich van veel traditionele juweliers, je kunt hier lekker rondsnuffelen en de collectie bekijken op je gemakje. Heb je iets leuks gevonden? Dan staan onze medewerkers voor je klaar. We hebben een uiteenlopend aanbod in allerlei soorten sieraden, horloges en materialen.


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Weert?

Bij Lucardi Juwelier Weert kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Voor sieraden adviezen zit je bij Lucardi Juwelier Weert goed. Maar je kunt bij ons voor veel mee terecht. Zo hebben we de mogelijkheid om in de winkel sieraden te graveren, ze weer schoon te poetsen, een horlogebatterij te vervangen, kleine reparaties uit te voeren en oorbellen te schieten.
 

Bij Lucardi Juwelier Weert ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)