Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Waalwijk

Waalwijk

Adres

De Els 76

5141 HN

Waalwijk

0416-650046

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Waalwijk

In het hartje van Waalwijk vind je winkelcentrum de Els. Dit is een overdekt centrum met een gezellige sfeer. Hier kun je naar hartenlust shoppen tot je er bij neer valt! Er is gelegenheid voor een hapje en een drankje en je vindt een verscheidenheid aan winkels. Zowel voor de dagelijkse boodschappen als voor de laatste mode! Neem ook een kijkje bij Lucardi Juwelier Waalwijk als je in het centrum bent! We hebben weer veel moois voor je op de plank liggen!


Je kunt van alles vinden bij Lucardi Juwelier Waalwijk. In tegenstelling tot de traditionele juweliers heeft Lucardi een hele open uitstraling, je stapt zo naar binnen! De volledige collectie staat ook uitgestald in overzichtelijke glazen kasten, zodat het makkelijk is om te zien wat voor sieraden we hebben en om je kezue te maken! Toch advies? Onze medewerkers staan voor je klaar!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Waalwijk?

Bij Lucardi Juwelier Waalwijk kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Bij Lucardi Juwelier Waalwijk kun je terecht voor het graveren van een sieraad. Denk hierbij aan een ring met initialen, een armbandje met graveerplaatje waar je een tekst op kunt laten zetten die veel voor je betekent en zelfs het laten graveren van een foto op speciale kettingen! Superleuk, want zo draag je de mooie herinneringen van je leven voor altijd met je mee!


Bij Lucardi Juwelier Waalwijk ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten