Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Gorinchem

Gorinchem

Adres

Gasthuisstraat 18

4201 JP

Gorinchem

0183-632219

Reguliere openingstijden

Maandag

09.30-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-20.00

Vrijdag

09.30-17.30

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Gorinchem

Een dagje shoppen in Gorinchem, waar wacht je nog op! Kom langs in deze prachtige historische stad en kijk je ogen uit. We hebben oude vestigingswallen die nog steeds intact zijn of waar je overheen kunt wandelen, vele terrasjes, bioscoop, musea en natuurlijk winkels! Het aanbod van alle winkels is gevarieerd en elke straat heeft z’n eigen uitstraling. Er zijn leuke kleine winkeltjes, winkels met luxe producten en natuurlijk de bekende winkelketens. Hier is Lucardi Juwelier Gorinchem er eentje van.


Ben je die saaie outfits zat? Is het eens tijd voor om ze op te leuken met leuke hippe en opvallende accessoires? Dan zit je goed bij Lucardi Juwelier Gorinchem! Allerlei armbanden, kettingen, ringen, oorbellen en horloges in veel leuke kleurtjes en met lekker veel bling!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Gorinchem?

Bij Lucardi Juwelier Gorinchem kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Wist je dat je je sieraad of horloge nu extra persoonlijk kan laten maken bij Lucardi Juwelier Gornichem? We kunnen het namelijk in de winkel voor je graveren. Zo kun je er een tekst, naam of initialen opzetten die veel voor jou betekenen. Vooral leuk met een sieraad met een bijzondere betekenis, zoals een trouwring of graveerketting, maar als je een sieraad of horloge met een plat oppervlak hebt, kunnen er alles opzetten wat je wil, leuk om te weten toch?
 

Bij Lucardi Juwelier Gorinchem ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)