Ontdek Piercing Services bij Lucardi in Gorinchem

Bij de Lucardi winkel in Gorinchem, naast een uitgebreid assortiment sieraden, kun je ook terecht voor professionele piercingservices. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen van het oor en in de neusvleugels.

Op zoek naar een piercing shop in Gorinchem? Bij Lucardi hoef je geen afspraak te maken, loop gewoon binnen. Onze winkel is centraal gelegen, wat het gemakkelijk maakt om ons te bezoeken voor jouw piercingbehoeften.

Voordat we een neuspiercing of oorpiercing plaatsen, zullen onze deskundig getrainde medewerkers de locatie met je bespreken en markeren. Na jouw goedkeuring wordt de piercing met het veilige Studex systeem gezet. Je ontvangt vervolgens uitgebreide nazorginstructies en we bieden ook nazorgproducten aan die je direct kunt aanschaffen voor een optimaal herstel.

Wil je meer weten over onze piercingservices? Bezoek dan onze pagina met uitgebreide informatie over piercen bij Lucardi.

Bij de Lucardi winkel in Gorinchem bieden we naast prachtige sieraden ook diverse services aan. Een prominente service is het professioneel zetten van piercings in zowel het oorkraakbeen als de neusvleugels, uitgevoerd door getrainde specialisten.

Zoek je een betrouwbare piercing shop in Gorinchem? Je kunt zonder afspraak langskomen bij onze winkel, gelegen in het hart van de stad. Wij zorgen voor een veilige en comfortabele ervaring met een persoonlijke touch.

Elke neuspiercing of oorpiercing procedure bij Lucardi wordt voorafgegaan door een consultatie waarbij we de exacte positie van de piercing markeren. Met behulp van het Studex systeem wordt de piercing vervolgens veilig en nauwkeurig geplaatst, gevolgd door gedetailleerde nazorginstructies en een aanbod van kwalitatieve nazorgproducten direct beschikbaar voor aankoop.

Voor meer informatie of voor een diepgaander inzicht in onze piercingservices, bezoek onze informatieve pagina hier.

Piercen