Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Spijkenisse

Spijkenisse

Adres

WC De Kopspijker / Nieuwstraat 173

3201 EE

Spijkenisse

0181-610578

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-20.00

Vrijdag

09.30-17.30

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Spijkenisse

Spijkenisse is een stad net onder Rotterdam. Het heeft 75.000 inwoners en een leuk centrum waar je goed kunt shoppen of gezellig een hapje kunt eten. De stad ligt erg centraal: binnen 30 minuten sta je in het centrum van Rotterdam en ga je de andere kant op, dan ben je binnen no time in de natuur of aan het strand.


Get ready for some glitter! Lucardi Juwelier Spijkenisse staat er vol mee. Het assortiment in de winkel is afwisselend en bijzonder. Iedere seizoen zijn er nieuwe collecties en nieuwe merken die de winkel van top tot teen kleuren. Het loopt van frisse lentekleurtjes tot de diepe winterkleuren. Leuk om te zien, te kopen en te dragen. Lucardi, met liefde gegeven.

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Spijkenisse?

Bij Lucardi Juwelier Spijkenisse kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Heb je ook zoveel van die sieraden die vies in de kast liggen? Van die zilveren armbanden en ringen die helemaal zwart zijn uitgeslagen? Die kun je bij Lucardi Juwelier Spijkenisse laten poetsen! We hebben verschillende sieraden reinigingsmiddelen, zoals doekjes waar je het glimmend mee kunt wijven en een speciale dip waar je je sieraad in onder dompelt en waar hij weer blinkend uit komt. Super handig! We love some glitz and glam!

Bij Lucardi Juwelier Spijkenisse ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)