Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Beverwijk

Beverwijk

Adres

Breestraat 64

1941 EK

Beverwijk

0251-217058

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-19.00

Vrijdag

09.30-18.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Beverwijk

Beverwijk heeft veel plekken waar je helemaal los kunt gaan met shoppen. Zo kun je winkelen  op de Boulevard, of lekkere verse producten kopen op de Bazaar. Je kunt in het centrum lekker shoppen, naar de bioscoop, terrasjes pakken of uitgaan. Super divers dus! De winkels die in het centrum gevestigd zitten zijn er meer dan 200 en je vindt er van alles: van de doodnormale supermarkt tot schattige boetiekjes en speciaalzaken.

We hebben voor iedere gelegenheid een geschikt cadeautje in Lucardi Juwelier Beverwijk. Het maakt niet uit voor welk cadeaumoment je aan het zoeken bent, van Valentijn tot Vaderdag en van Sinterklaas tot een verjaardag: je bent bij Lucardi aan het goede adres!  We hebben alles in allerlei stijlen en materialen. Kom lekker bij ons langs en snuffel wat rond tussen al onze juweeltjes die uitgestald staan in de glazen kasten. Heb je je keus gemaakt? Dan staan onze medewerkers voor je klaar!

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Beverwijk?

Bij Lucardi Juwelier Beverwijk kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Als je op zoek bent naar een horlogemaker om het batterijtje van je horloge te vervangen, zoek dan niet verder! We kunnen je helpen bij Lucardi Juwelier Beverwijk. We vervangen je batterij in de winkel en zorgen er voor dat je weer met een goed lopend klokje de winkel verlaat.
 

Bij Lucardi Juwelier Beverwijk ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)