Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Tiel

Tiel

Adres

Waterstraat 23A

4001 AL

Tiel

0344-622650

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-20.00

Vrijdag

09.30-17.30

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Tiel

Het centrum van Tiel is lekker compleet en compact. Je kunt er alles vinden wat je wil en ook nog eens in een prachtig jasje! De binnenstad is namelijk historisch en tussen de mooie oude gebouwen en gevels vindt je unieke speciaalzaken die in de hele regio nergens anders te vinden zijn. Als je langskomt in de zomer dan kun je heerlijk genieten van de gezellige terrasjes in de stad. Neem lekker een drankje and enjoy!


In dit winkelhart van de Betuwe komen ongeveer 180.000 bezoekers elke week winkelen. Een topplek voor een shopsessie dus! Ook Lucardi Juwelier Tiel is van de partij. Hier vind je allerlei sieraden, maar ook horloges. Zowel voor dames, heren, jongens en meisjes.  Laat je verleiden door de schitterende oorbellen, stijlvolle kettingen, glamorous armbanden, fabulous ringen en fashionable horloges. Koop ze snel and leave a little sparkle wherever you go!

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Tiel?

Bij Lucardi Juwelier Tiel kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Je zit goed bij Lucardi Juwelier Tiel als je op zoek bent naar een passend cadeau. We hebben voor iedereen iets leuk sin de aanbieding op het gebied van sieraden en horloges, maar ook andere geschenken: verzilveren spaarpotten, fotolijstjes of bestek bijvoorbeeld. Ook eens leuk voor de verandering, zeker om cadeau te geven aan kinderen!
 

Bij Lucardi Juwelier Tiel ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)