Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Hoogezand

Hoogezand

Adres

Gorecht Oost 143

9603 AE

Hoogezand

059-8350845

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-18.00

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Hoogezand

Lucardi Juwelier Hoogezand zit in het winkelcentrum de  Hooge Meeren. Dit is een leuk overdekt winkelcentrum en mag zichzelf één van de grootste winkelcentra van Noord-Nederland noemen. Je kunt er lekker winkelen in leuke boetiekjes en ook gemakkelijk de wekelijkse boodschappen halen in de supermarkten. In het centrum kun je gratis parkeren en er is veel plek beschikbaar, dat is nog eens fijn!
 

Ben je een lekker dagje aan het shoppen en is je outfit voor het feestje zaterdagavond bijna compleet? Vergeet dan niet om je look af te maken met een leuk accessoire. Bij Lucardi Juwelier Hoogezand hebben we een hele uiteenlopende collecties, in verschillende stijlen en verschillende materialen. Je vind allerlei sieraden van goud tot zilver en van goldplated tot diamant. Veel aanbod dus, in verschillende prijsklassen.


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Hoogezand?

We bieden bij Lucardi Juwelier Hoogezand verschillende services aan. Zo kun je bijvoorbeeld je sieraden schoon laten maken. Super handig, want zilver slaat na een aantal jaar en veel gebruik zwart uit. We hebben doekjes en dip die er voor zorgen dat het binnen no-time weer gaat glimmen. Dit is ook te koop op onze webshop. Zo is je sieraad weer snel zo goed als nieuw!
 

Bij Lucardi Juwelier Hoogezand ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)