Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Schagen

Schagen

Adres

Makado Centrum 17

1741 JA

Schagen

022-474 52 82

Reguliere openingstijden

Maandag

11.00-18.00

Dinsdag

09.00-18.00

Woensdag

09.00-18.00

Donderdag

09.00-18.00

Vrijdag

09.00-21.00

Zaterdag

09.00-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Schagen

Schagen is een leuke stad in West-Friesland, door de Friezen wordt het ook wel Skagen genoemd. De stad heeft een gezellig centrum met oud Hollandse huizen en heerlijke terrasjes om in de zomer op te genieten. Vlak bij het centrum van Schagen is een recreatiehaven te vinden waar heel leuk gevaren kan worden. Er zijn dus al super veel leuke dingen te doen in Schagen maar een dagje winkelen mag natuurlijk niet ontbreken! Gelukkig heeft de stad ook nog een mooi winkelcentrum!
 

In het Makado winkelcentrum kan je een heerlijk dagje winkelen, het centrum is overdekt én je kan  er gratis parkeren. In het winkelcentrum vind allemaal winkels waar jij zeker kan slagen, zo ook Lucardi Juwelier Schagen! Wanneer je lekker geshopt hebt zijn er in het winkelcentrum genoeg horeca gelegenheden waar je een hapje kan eten.

 

Wat kan er bij Lucardi Juwelier Schagen?

Bij Lucardi Juwelier Schagen kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Je kan natuurlijk even langs lopen bij Lucardi Juwelier Schagen voor een mooie armband of nieuw kettinkje, maar dat is niet alles! Naast ons grote assortiment aan sieraden en horloges zit je bij Lucardi Juwelier Schagen ook helemaal goed wanneer je gaatjes wilt laten schieten of bijvoorbeeld een mooi sieraad wil laten graveren.
 

Bij Lucardi Juwelier Schagen ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)