Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Alkmaar

Alkmaar

Adres

Boterstraat 8

1811 HP

Alkmaar

072-5113169

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-18.00

Dinsdag

10.00-18.00

Woensdag

10.00-18.00

Donderdag

10.00-20.00

Vrijdag

10.00-18.00

Zaterdag

10.00-17.00

Zondag

12.00-17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Alkmaar

Alkmaar staat net als Gouda bekend als ‘De Kaasstad’. Er is veel kaas te vinden in de stad en van april tot september wordt er nog steeds zoals vroeger een traditionele kaasmarkt gehouden. De binnenstad van Alkmaar is oud en historisch en heeft een sprookjesachtige sfeer. Er zijn gezellige kleine straatjes waar je heerlijk rond kunt struinen en je kunt wanen in vroegere tijden. De kleine weggetjes zijn een oud labyrint tussen speciale zaakjes en oude gevels. De Hekelstraat, De Mienst en Appelsteeg zijn bijvoorbeeld van die straatjes waar je echt nog historische dingen kunt tegenkomen.

Lucardi Juwelier Alkmaar zit ook in het centrum van de stad gevestigd. Deze juwelier heeft van alles wat op het gebied van horloges en sieraden. We hebben stijlvolle en sierlijke kettingen, armbanden, oorbellen, ringen en horloges voor dames. Stoere sieraden voor mannen met staal leer en rubber en voor de kinderen hele schattige sieraden. Veel bling en roze voor de meiden, met sieraden in leuke vormen en figuren. Voor de jongens zijn er stoere sieraden in staal en coole horloges.

Bij Lucardi Juwelier Alkmaar ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Bij Lucardi Juwelier Alkmaar kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services. Zo kun je bijvoorbeeld je sieraad of horloge laten repareren of je horlogebatterij laten vervangen.

Gaatjes schieten bij Lucardi Alkmaar

Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij Lucardi Alkmaar om jouw gaatjes te laten schieten! Dit kan bij jong en oud en gebeurt altijd met een steriel paar oorbellen. De medewerkers zijn getraind zodat het schieten van de oorbellen snel, veilig en gemakkelijk gaat. 

Piercen bij Lucardi Alkmaar

Wist je dat je ook een piercing kan laten zetten bij Lucardi Alkmaar? In dit filiaal worden piercings gezet de neus of in het vlakke gedeelte van je oorschelp. Je hoeft geen afspraak te maken voor het piercen maar kan gewoon even binnen komen lopen wanneer het jou uit komt. Het piercen in Alkmaar kan al heel voordelig, je betaalt namelijk een vast bedrag voor het piercen en kan daarnaast zelf voor een piercing kiezen die zo goedkoop of duur is als jij wilt. Lucardi Alkmaar heeft een vergunning van de GGD om te mogen piercen.