Professioneel piercen bij Lucardi in Alkmaar

Op zoek naar een professionele piercing shop in Alkmaar? Bij Lucardi juwelier Alkmaar bieden we gespecialiseerde piercingservices. We plaatsen piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen van het oor en de neusvleugels, met precisie en zorg.

Je hoeft geen afspraak te maken om een piercing te laten zetten bij Lucardi Alkmaar. Onze getrainde medewerkers staan klaar om je te ontvangen en te adviseren over de beste plaatsing voor je nieuwe piercing. Wij gebruiken het Studex-systeem voor een veilige en hygiënische procedure.

Voordat de piercing wordt gezet, tonen onze experts waar deze zal komen te zitten. Na het plaatsen voorzien we uitgebreide nazorginstructies en bieden we producten aan die nodig zijn voor een goed herstel, beschikbaar in onze winkel.

Ontdek meer over onze piercingdiensten en nazorg door te lezen op onze informatieve pagina over piercen. Hier vind je alles wat je moet weten over de verzorging van je nieuwe piercing.

Bij Lucardi Alkmaar kun je ook terecht voor andere diensten:

Elke Lucardi winkel in Alkmaar biedt een uitgebreide reeks sieraden en services. Kom langs zonder afspraak voor persoonlijk advies en professionele piercingdiensten. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag met elke vraag over onze producten en diensten.

Voor meer informatie over onze diensten of om de dichtstbijzijnde Lucardi winkel in Alkmaar te vinden, bezoek onze website. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel.

Piercen