Lucardi juwelier Dordrecht

Adres

Voorstraat 270
3311 ET Dordrecht
Telefoon: 078-6136713

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 21.00
  • Vrijdag 09.30 - 17.30
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Dordrecht Centrum

 

Dordrecht staat onder de inwoners vooral bekend als ‘Dordt’. Het was de eerste stad in de provincie Holland die stadsrechten kreeg. Dit gebeurde in het jaar 1220. Sinds die tijd is Dordrecht uitgegroeid tot een gezellige en bijzondere stad om te wonen of te shoppen. Er hangt veel sfeer door de grachtjes, de havens en de ouderwetse historische panden. In Dordt hoef je je niet te vervelen. Er zijn tal van winkels. Het sfeervolle Statenplein bijvoorbeeld., of de gezellige zijstraatjes. Maar ook het Overdekte Drievriendenhof of Paradium daar vind je een scala aan shops!

 

Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Dordrecht Centrum

In het centrum van Dordrecht zijn alle grote winkelketens te vinden, maar ook leuke knusse antiekwinkeltjes, bijzondere kledingzaken en natuurlijk juweliers. Waardonder Lucardi Juwelier Dordrecht. Dus mocht je ooit in deze stad rondstruinen: twijfel niet om bij ons binnen te stappen. Je vind bij ons de stijlvolste sieraden en de mooiste horloges.

 

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Dordrecht Centrum?

Mocht je niet op zoek zijn naar de aanschaf van een nieuw sieraad of horloge, dan kun je bij Lucardi Juwelier Dordrecht nog steeds aan het goede adres zijn! We bieden namelijk ook een aantal services aan. Zoals oorbelletjes schieten, een horlogebatterij vervangen, een kleine reparaties uitvoeren.

 

Bij Lucardi Juwelier Dordrecht Centrum ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder: 

Jacques Lemans
Invicta
Casio
Guess sieraden
Pulsar
Schalins Trouwringen

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..