t/m 16 augustus 2e paar oorbellen halve prijs! Shop Nu!

Lucardi juwelier Haarlem

Adres*

Rivieradreef 23
2037 AD Haarlem
Telefoon*: 023-5400717

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 18.00
  • Dinsdag 10.00 - 18.00
  • Woensdag 10.00 - 18.00
  • Donderdag 10.00 - 21.00
  • Vrijdag 10.00 - 18.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Haarlem

Lucardi Juwelier Haarlem zit gevestigd in winkelcentrum Schalkwijk. Dit is één van de beste winkelcentra van Nederland en trekt iedere week tienduizenden bezoekers. Het winkelcentrum is helemaal overdekt, dus ook met niet zulk mooi weer is het in Schalwijk shoppen geblazen! Het zit boordevol winkels, van groot tot klein en parkeren is gemakkelijk en goedkoop. Een perfecte plek om een middagje door te brengen!
 

In Winkelcentrum Schalwijk vind je Lucardi Juwelier Haarlem Noord. In tegenstelling tot een traditionele juwelier heeft Lucardi een hele open uitstraling. Je loopt zo naar binnen en kunt direct de hele collectie zien die uitgestald in glazen kasten staan. Mocht je iets gevonden hebben wat je graag van dichtbij zou willen zien of even zou willen passen? Dan staan onze medewerkers voor je klaar.


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Haarlem?

Wist je dat je bij Lucardi Juwelier Haarlem Noord ook terecht kunt voor verschillende services? Zo kunnen we je namelijk helpen met het vervangen van je horlogebatterij, het repareren van een sieraad, het graveren van een sieraad of horloge en zelfs het schieten van oorbelletjes. Als het een simpele handeling helpen de medewerkers van Lucardi je direct in de winkel!

 

Bij Lucardi Juwelier Haarlem ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

 

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..