Lucardi juwelier Hoogvliet

Adres

Binnenban 158
3191 CL Hoogvliet
Telefoon: 010-4720193

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 21.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00
    (laatste zondag van de maand)

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Hoogvliet

 

Breng je een dagje door in Hoogvliet? Dan moet je zeker een keer langs de Lucardi. Bij ons vind je trendy sieraden en horloges. Boost je outfit met de sieraden en horloges die bij Lucardi verkrijgbaar zijn. Wij weten altijd wat de laatste fashion is en een fashionista als jij moet er toch altijd geweldig uitzien? Met een fashionable horloge, bijvoorbeeld, ben je niet alleen stijlvol maar weet je ook altijd hoe laat het is. Bekijk onze collectie dames horloges, heren horloges en kinderhorloges.

 

Breid je collectie sieraden uit met stylish gouden sieraden, shiny zilveren sieraden en blinkend bronzen sieraden van Lucardi. Wij hebben alles waar jij naar op zoek bent. Laat je inspireren door de verschillende materialen van onze sieraden en maak zelf unieke sieradensets. Met een groot assortiment als die van ons is er voor iedereen wat moois te vinden. Verder hebben ook we sieraden van stoer leer, 9karaat, staal, rosé en sieraden met schitterende diamanten

 

Heb je binnenkort een verjaardag te vieren en heb je nog geen leuk cadeautje kunnen vinden? Geen getreur, want Lucardi helpt bij het vinden van de perfecte cadeaus. Maak familie en vrienden blij met cadeaus die je bij ons kunt kopen. Kijk eens bijvoorbeeld naar onze collectie dames sieraden met dames armbanden, dames kettingen, dames oorbellen en dames ringen. Ook hebben we een te gekke collectie heren sieraden waar je heren armbanden, heren kettingen, heren oorbellen en heren ringen kunt vinden. Zoek je een leuk cadeautje voor je zoontje of dochtertje? We hebben een superleuke collectie kindersieraden met kinderarmbanden, kinderkettingen, kinderoorbellen en kinderringen.

 

Koop je horloges en sieraden bij Lucardi Juwelier in Hoogvliet

 

Gaatjes schieten? Dat kun je eenvoudig bij ons laten doen. Wij schieten je gaatjes met liefde en zorg! Je gaatjes schieten we gratis, maar voor de schietoorbellen rekenen we wel een bedrag vanaf €9,99. Als je wil kun je de schietoorbellen ook los kopen. Gaatjes schieten kan je laten doen in al onze filialen.

 

Een relatie symboliseer je met onze vriendschapsringen. Laat aan de wereld zien hoe sterk de liefde tussen jou en je geliefde is. Bij Lucardi hebben we allerlei ontwerpen, dus heb je keuze uit ongelooflijk veel! Ze zijn ook verkrijgbaar in allerlei kleuren zoals goud, zilver en zelfs bicolor. Ook kun je ze kopen met of zonder zirkonia.

 

Ga je binnenkort trouwen en heb je, je trouwringen nog niet gekocht? Kom langs de Lucardi en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte trouwringen. Laat je inspireren door onze collectie trouwringen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals gouden trouwringen, witgouden trouwringen en palladium trouwringen.

Bij Lucardi kun je terecht voor o.a.:

 

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder: 

Jacques Lemans
Invicta
Casio
Guess sieraden
Pulsar
Schalins Trouwringen

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..