Lucardi juwelier Houten

Adres

Het Wed 67
3995 DT Houten
Telefoon*: 030-6374055

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 17.30
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden:

  • Datum: Openingstijden:
  • 24-05-2021 Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Houten

In Houten vindt je winkelcentrum Het Rond. Hier vind je 140 winkels die het stadshart van Houten tot een compleet centrum maken. Het heeft een ruime variatie, van kledingwinkels tot supermarkten en de slogan van Het Rond is dan ook: ‘Alles is dichtbij’. Er is een apart overdekt gedeelte waar je iedere dag verse producten kunt scoren, zoals vers brood, vis groente of vlees. Leuk om eens een kijkje te nemen en te genieten van alle reuring en gezelligheid!


Bij Lucardi Juwelier Houten hebben we allerlei sieraden voor allerlei gelegenheden. Vooral op het gebied van ringen hebben we veel verschillende soorten in ons assortiment. Zo hebben we voor iedere levensfase van een stelletje een aansluitende ring. Dit begint als vriendschapsring, gaat over tot relatiering en uiteindelijk naar trouwring. Cause if you like it then you should’ve put a ring on it!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Houten?

Bij Lucardi Juwelier Houten kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Om zo’n speciaal uitgezochte ring extra speciaal te maken kun je er voor kiezen om dit te laten graveren. Hiervoor zit je ook goed bij Lucardi Juwelier Houten. Kies jullie initialen of een tekst die veel voor jullie betekend en jullie hebben binnen no time een ring om die écht 100% uniek is.

Bij Lucardi Juwelier Houten ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..