t/m 16 augustus 2e paar oorbellen halve prijs! Shop Nu!

Lucardi juwelier Kampen

Adres*

Oudestraat 55
8261 CE Kampen
Telefoon*: 038-3336836

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 18.00
  • Vrijdag 09.30 - 21.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag gesloten

Lucardi Juwelier Kampen

Kampen ligt in de regio IJsseldata, hier vindt je veel natuur en ook veel water. Kampen is een gezellige stad met een sfeervol en historisch centrum.  Als je hier voor een dagje uit naar toe gaat, wordt dat sowieso genieten! Op zoek naar een leuk en origineel cadeau, bijzondere items, smaakvolle recepten of een oogverblindende outfit? Dan ben je bij Kampen aan het juiste adres! Alles vind je in de leuke binnenstad. Van verassende speciaalzaken tot exclusieve designerwinkels: Kampen heeft het allemaal!
 

Lucardi Juwelier Kampen zit ook in het centrum gevestigd. Hier vind je alle trends op het gebied van sieraden en horloges. In verschillende prijsklassen en uiteenlopende stijlen, kleuren en materialen. We hebben voor zowel dames, heren als kinderen leuke items in onze collectie. Ook voor de mannen is er genoeg leuks te vinden. Stoere sieraden met veel staal en leer. Leuk voor verjaardagen of voor Vaderdag natuurlijk!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Kampen?

Bij Lucardi Juwelier Kampen kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Heb je ook zoveel horloges die al jaren stil in de la liggen? Zonde toch? Bij Lucardi Juwelier Kampen kun je je klokje weer laten lopen. We kunnen namelijk in de winkel de horlogebatterij vervangen. Alleen als het om een waterdicht horloge gaat moeten we deze opsturen naar onze horlogemaker, maar dan weet je zeker dat je hem nog steeds waterdicht terugkrijgt!
 

Bij Lucardi Juwelier Kampen ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..