Lucardi juwelier Naaldwijk

Adres

De Tuinen 35
2671 NX Naaldwijk
Telefoon*: 0174-670687

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 17.30
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden:

  • Datum: Openingstijden:
  • 13-05-2021 Gesloten
  • 24-05-2021 Gesloten

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus neemt Lucardi verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op adviezen van het RIVM en de regering. De winkels zijn weer open zonder afspraak. Maar wil jij gaatjes laten schieten, een oorpiercing laten zetten of ben jij op zoek naar trouwringen? Plan dan nu hier jouw afspraak in, zodat we je gegarandeerd kunnen helpen!

Bekijk onze actuele corona maatregelen hier.

 

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Naaldwijk

Naaldwijk is een leuke en geliefde bestemming voor het Nederlandse shoppubliek. Het is goed te bereiken en naast een dagje shoppen kun je in deze stad ook heerlijk tot rust komen op de terrasjes en andere horecagelegenheden.  Je kunt er gratis en makkelijk parkeren en er zijn genoeg winkels om een hele dag mee te vullen! Natuurlijk is Lucardi Juwelier Naaldwijk er ook te vinden. Dus voor alle vragen over sieraden en horloges kun je bij ons binnen lopen!
 

Het filiaal van Lucardi Juwelier Naaldwijk heeft de deuren altijd open staan. Zo kun je heel vrijblijvend naar binnen en rustig rondkijken. Voor ieder persoon en ieder cadeaumoment hebben we een leuk aanbod. Met een assortiment vol horloges, oorbellen, kettingen, ringen en armbanden vind je altijd een perfect cadeau in Naaldwijk.


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Naaldwijk?

Bij Lucardi Juwelier Naaldwijk kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Ook voor het schieten van gaatjes kun je bij Lucardi Juwelier Naaldwijk terecht. We hebben een gepatenteerd Inverness systeem wat de steriel verpakte schietoorbellen direct vanuit de verpakking in het oor schiet. Zo is de kans op infectie nihil en gebeurd het schieten veilig. Daarnaast bieden we deze service gratis aan. Je betaald alleen voor de bijbehorende schietoorbellen die je zelf kan uitkiezen in de winkel.
 

Bij Lucardi Juwelier Naaldwijk ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..