Lucardi juwelier Weert

Adres

Nieuwe Markt 36
6001 EL Weert
Telefoon: 0495-545868

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 18.00
  • Dinsdag 10.00 - 18.00
  • Woensdag 10.00 - 18.00
  • Donderdag 10.00 - 21.00
  • Vrijdag 10.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag 13.00 - 17.00
    (laatste zondag van de maand)

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Weert

 

In het mooie Limburgse landschap vind je de stad Weert. Het is een prachtige winkelstad, die door al het groen in de buurt een heerlijke landelijke uitstraling krijgt. Iedereen in de vele dorpen er om heen komt graag naar Weert om te shoppen, te genieten van al het lekkers in de restaurants, of gewoon om te ontspannen met een drankje op een terras. Het centrum van Weert is sfeervol door de historische elementen van de stad. En als je toch lekker aan het struinen bent door de gezellige winkelstraatjes, vergeet dan niet om bij Lucardi Juwelier Weert binnen te stappen voor de jewelry musthaves!


Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Weert

Lucardi Juwelier Weert heeft haar deuren voor je open staan! Door het open uiterlijk onderscheidt de winkel zich van veel traditionele juweliers, je kunt hier lekker rondsnuffelen en de collectie bekijken op je gemakje. Heb je iets leuks gevonden? Dan staan onze medewerkers voor je klaar. We hebben een uiteenlopend aanbod in allerlei soorten sieraden, horloges en materialen.

 

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Weert?

Ja, voor sieraden adviezen zit je bij Lucardi Juwelier Weert goed. Maar je kunt bij ons voor veel mee terecht. Zo hebben we de mogelijkheid om in de winkel sieraden te graveren, ze weer schoon te poetsen, een horlogebatterij te vervangen, kleine reparaties uit te voeren en oorbellen te schieten.

 

Bij Lucardi Juwelier Weert  ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder: 

Jacques Lemans
Invicta
Guess sieraden
Pulsar
Festina

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..